Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Hi, today i discovered an interesting behavior of backup.exec 15. i have two servers i need to backup with backup.exec, the servers named DC2.domainA and ...
Forum Discussion by sebastian.spanninger | 01 Sep 2015 | 0 comments
I need a solution hi all i'm newbie to use symantec Backupexec. I want to implemented to configure daily bakup throught Monday _ Thursday 7:00PM and Weekly backup on Friday 9:30Pm ...
Forum Discussion by mmth.mmr | 01 Sep 2015 | 3 comments
I need a solution I have a couple of tapes that i need to restore all the jobs to different foldes, this is part of a tape migration. (see above example).  Basically I want to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Matthew Bordignon | 31 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution We migrated to last version of Backup Exec 15 from 2010r3. In the previous versione we set a task to backup Exchange 2007: on Sundays a full backup to disk to ...
Forum Discussion by BeppeSK | 31 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution I'm looking for some thoughts on where to begin looking for a problem we encountered last night. We're running backups to a Seagate 8TB USB drive using a ...
Forum Discussion by Cletus9000 | 31 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I need some help I'm tryin to Backup a Virtual Server using a Virtual Based backup but I'm not being succesful. There images below display the ...
Forum Discussion by pfcITAdmin | 31 Aug 2015 | 14 comments
I need a solution Hello; One of our customer has Domino 9.0 on ESX and it has 3 drives C D and H. H drive Scsi attached to This VM machine. Also databases are on this drive. When ...
This issue has been solved
Forum Discussion by caneren | 31 Aug 2015 | 15 comments
I need a solution Hello I use Backup Exec 2015. When backup W2008R2 server I get error V-79-57344-65225 - A failure occurred accessing the Writer metadata. I tryed remove a Backup ...
Forum Discussion by Ian-GACR | 31 Aug 2015 | 8 comments
I need a solution Bonjour à tous, Nous avons un serveur Windows 2003 sur lequel était installé Exchange 2007 SP3 (role + bal). Suite à la désinstallation et suppression totale ...
Forum Discussion by lucho84 | 31 Aug 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, after reading some possible solutions without getting it to work, i hope to get a working answer here... our system-setup has two symantec backup exec ...
Forum Discussion by sebastian.spanninger | 31 Aug 2015 | 3 comments