Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Hi People, I have been running Backup Exec 12.5 and the Exchange Agent for close to 6 years without a hickup. After the last restart of the media server the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xcoder | 14 Apr 2015 | 12 comments
I need a solution Hi all, is it possible to setup a partition of 4 slots and get multiple jobs to hit a specific tape in that partition? I want to setup my incremental jobs across ...
Forum Discussion by cssge | 14 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hello I am trying to find out the best course of action. I need to move files from a server that has 2003 to a server that has 2008, I need to move all the files over ...
Forum Discussion by desireemm | 14 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone, I'm experiencing extremely slow job rates and other odd issue's after changing our server that hosts Backup Exec. Previous setup - no ...
Forum Discussion by Richard_2222 | 14 Apr 2015 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) I was tired of getting close to 100 backup status reports each day, so I wrote a quick digest script and disabled notifications on ...
Forum Discussion by LegAEI | 14 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I m having Backup Exec 2010 R3, I have scheduled a monthly Job Before 2 years. now its showing in Job Setup option but not in Job Calender. So It seems ...
Forum Discussion by mmanjhi35 | 14 Apr 2015 | 2 comments
This article applies to Backup Administrators working on Backup Exec 2012, 2014 or the latest BE 15 with latest patches applied. Every Backup Administrator struggles with this question of Storage Management at some point. Even though disks have ...
Article by Hemant Jain | 14 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi I'm running Backup Exec 2014 64 bit on Server 2012 R2. When backing up a Hyper-V host the job completes successfully in about 10 seconds with zero ...
Forum Discussion by tmelv79 | 14 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution configuring a new backup server, and would like to be able to import my BE 2010 R3 configuration into my new BE 15 Server. I was able to export my config from 2010, ...
Forum Discussion by rhall 2 | 14 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hello, I am running BE2014 SP2 on a server with Windows 2008R2 Enterprise, with Sharepoint 2013. I tried to restore a complete teamsite from tape. I used ...
Forum Discussion by LuckyLuke | 14 Apr 2015 | 1 comment