Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution We had a BE 2012 install running for a couple of years now with no issues. Yesterday I foolishly applied SP4 after installing a new HP D2600 disk enclosure and it just ...
Forum Discussion by Dave Elder | 01 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution In Backup Exec 2010 you were able to insert job logic that would only process a duplicate to tape job if the parent job was successful. i.e. If the parent job failed ...
Forum Discussion by deejerydoo | 01 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Identified as a problem in 2012, as expected! https://www-secure.symantec.com/connect/forums/backup-vm-order Thread was locked, unresolved. Are we ...
Forum Discussion by deejerydoo | 01 Mar 2015 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) I have seen a couple of posts about this in the ideas section, but I am seriosuly surprised at the lack of votes they've been ...
Forum Discussion by deejerydoo | 28 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution I'm having strange issues with my tape drive ( HP Ultrium 4 Drive ) and BackUpexec 2014 on server 2012 R2. When I insert a new tape and try to run an inventory ...
Forum Discussion by Tom Holmes | 28 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Hello , i have prepared a new backup server. After two weeks i renamed this Server(sry)after it i getting this error message. I follow the instruction from ...
Forum Discussion by ChristianW | 28 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi i'm try to backup exchange server information store using Backup exec 2014 . when we take full backup was successful and when it comes to incremental ...
Forum Discussion by Janaka Sampath | 27 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Attempting to upgrade from BE 2012 to 2014 SP2.  When I try, I get this error message: "The latest Backup Exec service pack is not installed on this computer. Use ...
Forum Discussion by jkelahan | 27 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, i had BE 2014 SP1 running fine for some month, now i had to update to SP2 for some problems mit Tape usage. But in the last weeks, since installation of ...
Forum Discussion by JuergenB | 27 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Bonjour, je cherche une bonne documentation en français si possible à propos de BackupExec. Quelqu'un pourrait-il m'aider? J'aimerai comprendre ...
Forum Discussion by Raphael93 | 27 Feb 2015 | 1 comment