Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Every day my BEWS10 Job monitor shows that the backup job failed. The error is the following: Error copying the machine specific Intelligent Disaster Recovery ...
Forum Discussion by Tony van Vuuren | 22 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution Hello. In the IDR Preparation Wizard om the screen "Select Computer to Protect": What are the pre-requisites for selecting a server? Some servers can ...
Forum Discussion by Peter Lageri | 22 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution I've searched but can't find an answer. Our DDS4 drive just hasn't got the capacity for all our important data any more. Could anybody tell me if ...
Forum Discussion by Dan Armstrong | 22 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution Hi All I am getting this exact error found on tech note http://support.veritas.com/docs/277257 backing up a windows 2003 server (Domain Controller) using the ...
Forum Discussion by Tim Lukin | 22 Aug 2005 | 18 comments
I need a solution Hello. We have a DELL PowerVault 132T connected to our Media Server. When making a backup which fits within one LTO2 tape all is well. When making a backup ...
Forum Discussion by Peter Lageri | 22 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution I am running Back up exec on the servers on my network most of the servers back themselves up however some back up other servers. I am trying to write a script that ...
Forum Discussion by Sean Wheeler | 22 Aug 2005 | 7 comments
I need a solution Greetings, My current media server is going away. I need to migrate my Backup Exec settings to a new media server. I have a very complicated setup and it would ...
Forum Discussion by Timothy Trace | 21 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution Media Server: BENT 10.0 Rev 5520 on WS2k3 Std 32-bit Remote Server: HP DL380 G4 with dual Xeon 3.6 GHz x64 CPU's running WS2k3 Enterprise 64-bit with SP1. ...
Forum Discussion by r m 2 | 20 Aug 2005 | 6 comments
I need a solution We just moved our HP Dat drive over from an NT 4.0 Server to a new Windows 2003 Server and installed our copy of Backup Exec 8.6. For about a week, the backups worked ...
Forum Discussion by Leon Willard | 20 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution I have a stubborn job that won't delete from BUExec 9.1 for Windows. Does not seem to cause any issues and has been there since when I first arrived to the ...
Forum Discussion by Cal Miyatake | 20 Aug 2005 | 1 comment