Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Hi, What is the servers port and service, that must be listening backup server? Problem is, that oracle backup agent is not able to response to backup servers ...
Forum Discussion by Teppo Rantalainen | 14 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution I have a local BE server which runs on the Exchange 2003 server. BE is 9.1 SP2 Exchange is 2003 SP1 Mailbox and Public Store is visible in the backup window ...
Forum Discussion by Alex Pyle | 14 Sep 2005 | 5 comments
I need a solution I'm running Backup Exec v9.1 on a Windows 2000 server interfacing to a Certance CL400H halfheight LTO-2 tape drive on a dedicated SCSI (Adaptec 29160). For ...
Forum Discussion by John Gathright | 14 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution My remote administration console doesn't remember settings like it used to in v9.1. For example, when connecting to a BE server, the drop down selection list is ...
Forum Discussion by Alan English | 14 Sep 2005 | 7 comments
I need a solution This is an FYI. After updating with hotfix 15 my Exchange server backup went from 30 minutes to 2 hrs for the same backup job. I found that post hotfix, when I ...
Forum Discussion by Auto Carr 2 | 14 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Am attempting to remove the DLO agent via Add/Remove programs, or from the installation program itself. Am receiving Error 1721, indicating that the Windows Installer ...
Forum Discussion by Brett Walters 2 | 14 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution Windows Server 2003 running Backup Exec 9.1 with all hotfixes and service packs....Sony Lib-152E 15 tape library with a Sony AIT4 drive connected to an Adaptec 29160. ...
Forum Discussion by Jason Archer | 14 Sep 2005 | 4 comments
I need a solution I have an exchange server that keeps hanging during the daily backups. None of the other exchange servers have this problem. When I do a test run backup it is ...
Forum Discussion by James Thompson 3 | 14 Sep 2005 | 7 comments
I need a solution We have Linux server (Lotus Notes Server) on which we have installed Quantum DLT drive. We have two netware servers, one is Netware 4.11 and other is 5.0. Before ...
Forum Discussion by vishal sadvilkar | 14 Sep 2005 | 4 comments
I need a solution Hello! I have to restore a Tape, written with Backup Exec Exec 3. My Trial-Version BAEX 10 cant read the Tape?! Any hints? With greetings from Germany ...
Forum Discussion by Hinrich Bokker | 14 Sep 2005 | 4 comments