Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I have installed the CPS on a Windows 2003 SP1 server with BE v10d, i was trying to make a Push Install everything goes well trough the Wizard but just at the end in ...
Forum Discussion by Er Hazmo 2 | 13 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution Hello, I am testing IDR on my test server. I created the Boot CD and have the newest *.Dr files. I get to the point where I see the backup files I want to restore ...
Forum Discussion by Steven Andrade | 13 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I'm running BE V10.0 on a W2003 Backup server, and my exchange jobs keep failing with this error.. Final error: 0xfffffe7a - 0xa000fe7a (2684419706) Final error ...
Forum Discussion by Dave C | 13 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I am getting a message that 'an attempt to copy a file to the desktop user data folder failed due to insufficient disk space'. There are no limits set to ...
Forum Discussion by RZ | 13 Oct 2005 | 0 comments
I need a solution Hi all, I have been searching the net for hours now in hopes of finding an answer to my question / problem,hope you can help. Currently i am running accpac ...
Forum Discussion by Andrew Lymberis | 13 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I am trying to put my 200 gigs worth of catalogs back into backup exec However, It takes an enormous amoutn of time for the BE SQL serrver to initialize all of this ...
Forum Discussion by Joel Savage | 13 Oct 2005 | 4 comments
I need a solution Would the reinstallation of Dell's FAST (Flexible Array Storage Tool) cause this dramatic increase in Backup time? Getting ready to add more disks to our RAID5 ...
Forum Discussion by Patricia Zander | 13 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Hi, I just installed the new Backup Exec 10d and I'm using Sony LIB-D81 and SDX2-50C as the autoloader and media tape. Somehow the software just wouldn't ...
Forum Discussion by hattie xu | 13 Oct 2005 | 3 comments
I need a solution i can perform a backup for 24 hours but after that it tries to say i am disconnected from the media server and have me login to do the backup. i know the password is ...
Forum Discussion by Shane Balk | 13 Oct 2005 | 3 comments
I need a solution Ive been told that there was a problem in backing up a MAC storage system. Something like missing special characters like we have in Denmark. It should be that the ...
Forum Discussion by Danni Jensen | 13 Oct 2005 | 2 comments