Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I have a Infrant NAS600 device at my client's site. I had installed the Backup Exec 10 eval version and this worked just fine in backing up the NAS device. I ...
Forum Discussion by Sid Meyers | 20 Sep 2005 | 4 comments
I need a solution I have searched on the web, Veritas web and ftp sites but all I have found so far are bkupexec.mib for version 7 and in Spanish dated 2000. Is there anything in ...
Forum Discussion by Hamid Majidy | 20 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution I am getting an error each night when the backup has completed. Adamm Move Error: Unload Rewind Retry! Error = ERROR_NOT_READY Adamm Move Error: Unload Rewind ...
Forum Discussion by Jesse Berg | 20 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution How are tapes formatted, and all the data wiped off of them? Most of our tapes were used in version 9.1. I'd like to clean them all up. Is there an easy ...
Forum Discussion by Jake McNutt | 20 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution Hi, Have BE 10 rev 5484, SP1 and HotFix 24. Want to patch this. There seems to be a BE 10 rev 5520, but links to file that apparently can upgrade 5484 go to ...
Forum Discussion by Dave Haans | 20 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution I am currently running Veritas backup exec 10 on a 5 year old Dell PowerEdge Server that is own it's last leg. I have a brand new HP ProLiant DL380 G4 server that ...
Forum Discussion by Sean Donnelly | 20 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution We have one specific job that uses the Remote Windows Agent that will not complete and requires that the tape be manually ejected from our SDLT Tape drive. The job ...
Forum Discussion by Abc NetOps | 20 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution Recently we have been seeing a problem with our backup exec program causing our SQL server to crash and shut down. It happens intermittently but always when you are ...
Forum Discussion by 650046871 | 20 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution I have attempted to backup the information Store on our windows 2003 exchange server without success. I am using BackupExec version 8.6-3878. I have made the registry ...
Forum Discussion by Stanley Richard... | 20 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution I'm not really sure how to go about loading BE 10 for our Exchange Server. It's running Windows 2000 server & Exchange 2000. The server has its own ...
Forum Discussion by Jake McNutt | 20 Sep 2005 | 4 comments