Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution We've recently been tasked with restoring data from a few years back, when we were using Data Protector. Instead of installing data protector on another machine ...
Forum Discussion by Russ McGinley | 22 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution Here's a weird one... We have a brick level job that goes off every week. It always fails. the error messages I get in the job log are: The item ...
Forum Discussion by Dave Fortin | 22 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution I need Update Backup exec 9.0 form 8.6, so i need some information and recomendation for this upgrade. ¿what recommend to me update or clean installation? ¿how can ...
Forum Discussion by Julio Saldaña | 22 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution A small organisation with a workgroup, pending integration into Windows Server network. Interim solution running Backup exec on a Win XP Pro worklstationwith Sony ...
Forum Discussion by D Lord | 22 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution I recently moved to BEv10. It is doing backup jobs in about 1GB chunks for each system. This creates a problem after full backups because my new differential is only ...
Forum Discussion by Don Philips | 22 Aug 2005 | 4 comments
I need a solution "first load attempt of esebcli2.dll failed: The specified module could not be found." Is this something I should be worrying about? I put the ...
Forum Discussion by Dave Fortin | 22 Aug 2005 | 10 comments
I need a solution I´m evaluating Backup Exec v10 for Windows Small Business 2003 Server. As it´s an evaluation program there are plenty options to check as it works also with Windows ...
Forum Discussion by Mariano Meilich | 22 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution Hi, I have installed LTO2 Ultrium on a exchange Server. The speed i am currently getting is like 15-20MB/per minute. That is not correct. What could be the ...
Forum Discussion by shaun Diener | 22 Aug 2005 | 4 comments
I need a solution I am planning to upgrade my current version V8.6 to V10.0. My question is related to 1 remote system running a MS RMS POS software, which is based on MYSQL, a sub-set ...
Forum Discussion by Gerhard Goebel 2 | 22 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution On my test server I had V8.6 3878, MS Exchange, MS SQL, IDR and several remote agents installed (for W2K and XP workstation backup). I now downloaded the evaluation ...
Forum Discussion by Gerhard Goebel 2 | 22 Aug 2005 | 1 comment