Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I'm running BE 9.1 with SP4a on a MS-SBS 2003 server. I have the base product, Exchange agent, OFA, and IDR installed. My backup capacity is at its capacity for ...
Forum Discussion by Kenneth Sheppard | 14 Dec 2005 | 1 comment
I need a solution How do I see the number of times a tape was written to and then have Veritas expire and/or sunset the tape based on a threshhold policy? Thanks. ...
Forum Discussion by David Avnaim | 14 Dec 2005 | 7 comments
I need a solution We continue to have problems with the BackupExec 9.0 backup jobs on this one ProLiant ML370-G4 server with an HP SureStore DAT-72 internal tape drive. For the last ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 14 Dec 2005 | 6 comments
I need a solution Services fail to start with message Logon failure. All Backup Exec services fail to start except remote agent. Clicking on wizzards or Network Logon Accounts causes ...
Forum Discussion by Richard Post | 14 Dec 2005 | 2 comments
I need a solution Is anyone knows when End of life and End of support will be for backup exec 9.1? Thanks Al Capone 0 ...
Forum Discussion by Al Capone | 14 Dec 2005 | 1 comment
I need a solution I have a single LTO2 (200gb) tape drive. I backup all of my company's data to a Backup-To-Disk folder, then I use the Duplicate to tape feature to create a ...
Forum Discussion by Nicholas Coad | 14 Dec 2005 | 2 comments
I need a solution I have recently upgraded from BackupExec 9.1 to 10d (10.1.5629) We have 4 servers, the backup server and 2 of the remote agents upgraded fine and behave exactly as ...
Forum Discussion by Andy Madge | 14 Dec 2005 | 1 comment
I need a solution I have this issue. After upgrading from version 10 build 5484 to 10d, there is a message that says initializing user iterface, but GUI interface never comes up. OS is ...
Forum Discussion by Gustavo Baschkier | 14 Dec 2005 | 11 comments
I need a solution I'm using an iomega USB drive as a B2D device with BE 9.1, From time to time my backup jobs fail with a resource error, and event log shows multiple "Delayed ...
Forum Discussion by George Merriman | 14 Dec 2005 | 3 comments
I need a solution My customer is backing up more then 40 GB , Back up job asks for second tape when it is inserted the server locks up and needs to be rebooted. Has anyone seen this ...
Forum Discussion by neil boylan | 14 Dec 2005 | 1 comment