Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Physical Volume Not Found 0 Hello, We request you to elaborate the issue Thanks, ...
Forum Discussion by Ralph Bumpus | 07 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution We are using Backup Exec V10. When a tape is full, the job will not go to scratch media to loacte another tape. This just started to happen 2 weeks ago. Settings ...
Forum Discussion by Ralph Bumpus | 07 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution We are using Backup Exec V10. When a tape is full, the job will not go to scratch media to loacte another tape. This just started to happen 2 weeks ago. Settings ...
Forum Discussion by Ralph Bumpus | 07 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Our company has extended our network with more "C-nets". Because of that we have change the subnet mask on all servers to 255.255.224.0 The Backup server ...
Forum Discussion by Markus Larsson | 07 Oct 2005 | 7 comments
I need a solution We have a duplicate job that writes the backup to tape after the B2D folder is written. We've just recently installed BE version 10 on our NAS, and these ...
Forum Discussion by Jake McNutt | 07 Oct 2005 | 3 comments
I need a solution Hallo, for the Data Backup we are using a Travan Drive with the capacity of 10/20 GB. At the moment we can `t make a full Backup, because the compressed Data are ...
Forum Discussion by Peter Becker | 07 Oct 2005 | 3 comments
I need a solution I'd like to go through and delete some of my old catalogs, but can't find the list. I found the area where you can set it to delete after a certain amount of ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 07 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution Hi the error message I receive when I try to restore the information store on a different exchange server I receive the following error message Unable to attach to ...
Forum Discussion by Rehan Shaikh | 07 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution (Product details: http://www.buffalo-technology.com/products/product... ) I was trying to use one of these as a backup destination but it keeps going Offline ...
Forum Discussion by John Leslie 2 | 07 Oct 2005 | 6 comments
I need a solution Hi forummates, My version is 9.1 for Windows server. I installed the backup exec in a Windows Server 2003. I would like to use this server to backup other ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanley Stein | 07 Oct 2005 | 4 comments