Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I am currently running Exchange 2003 on a Windows 2003 server. We are using Veritas Backup Exec 10 to backup the exchange server. With the information store nearly ...
Forum Discussion by Bora Boskovic | 15 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution Hi all, I am having a problem installing Hotfixes for Veritas Backup Exec 10 SP1 at the moment. Every patch that I try and install fails with error 1603 at the ...
Forum Discussion by Lachlan Tailby | 15 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution I am not sure what I am doing wrong, but I am running 9.1, on a Dell 2600, 2003 Server, w/ a 80/160 DLT. When I backup any type of data, It will only store 99 GB of ...
Forum Discussion by Eze Fl | 15 Aug 2005 | 5 comments
I need a solution i'm running windows 2000 w/sp4. backupexec 10 rev.5484 i installed the new hotfix 29: 277895 along with the new critical windows 2000 updates. afterwards i ...
Forum Discussion by alvin cho | 15 Aug 2005 | 4 comments
I need a solution Hi Sorry if it is off-topic My client has Veritas Backup Exec for Netware v9.0 Can he upgrade to (A130478-0LBU55) - Backup Exec Win For Small Busines Server ...
Forum Discussion by Mariano Meilich | 15 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution Hi all I've done an Exchange DR (seriously dead server) and now have a lot of corrupt e-mails in my new private mail store. Veritas backs up OK but, as ...
Forum Discussion by Jeremy Sherriff | 15 Aug 2005 | 7 comments
I need a solution I am running BE 9.1 on a windows 2000 server with remote agents on 2 other servers. I have 2 problems, the first is that the tape device in the device manager shows ...
Forum Discussion by Karen Deacon | 15 Aug 2005 | 8 comments
I need a solution As part of the government requirements, we are now required to submit documents for all COTS products which indicate the level of support for Section 508. There is a ...
Forum Discussion by Dan Wright | 15 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution I just upgraded a server from Backup Exec v9.0 to the latest download of v9.1 and am having the problem described in the following url: ...
Forum Discussion by Pat Bernardo | 15 Aug 2005 | 9 comments
I need a solution Hello, This annoying problem, never goes away, whatever I do. I have Quantum backup library (2 robotics heads to backup) with total of 16 tapes I created a backup ...
Forum Discussion by Mehmet Camci | 15 Aug 2005 | 4 comments