Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Recently, I received this message: Final error code: a000e387 HEX Final error description: A backup is already underway, another cannot be started. What is ...
Forum Discussion by Rihards Svalbe | 10 Nov 2005 | 1 comment
I need a solution Could anyone help with this as I'm trying to resolve this problem. I'm getting the error reported in the backup logs every day now. "AOFO: ...
Forum Discussion by Michael Hoja | 10 Nov 2005 | 6 comments
I need a solution Hiya! Since upgrading from version 9.0 to 10.0 I have a problem to backup a remote server in a DMZ. Every time the job fails with the following error: Job ended: ...
Forum Discussion by Erik Noort | 10 Nov 2005 | 1 comment
I need a solution Hi I ended up relying on Veritas 10 to completely restore our system partition due to a hanging Windows 2003 SP1 update. Despite having 100% successful (according ...
Forum Discussion by Mark Barnes 3 | 10 Nov 2005 | 2 comments
I need a solution I have just upgraded our Backup Exec 9.1 to 10. When I then ran Veritas Update I saw that there were many updates and patches available (including SP1, SP2 & ...
Forum Discussion by Richard Wagstaff | 10 Nov 2005 | 3 comments
I need a solution The log below comes for some reason I cannot explain. We DID take backups on that server once in a distant past. We DONT anymore. I have checked the work setup for all ...
Forum Discussion by Conny Lindquist | 10 Nov 2005 | 1 comment
I need a solution Hello is Exchange 2003 SP2 supported on Backupexec 9.1 Best regards Göran Johansson 0 ...
Forum Discussion by Göran Johansson | 10 Nov 2005 | 5 comments
I need a solution Hi All! Maybe someone might help me solve this weird issue. Symantec haven't been able to provide me with a solution to this problem. Each time I run a full ...
Forum Discussion by Pierre Camilleri | 10 Nov 2005 | 3 comments
I need a solution I would like to have open file backing up for 3 servers. how should i purchase licenses? 1 open file option + 2 remote agents? and all licenses are installed on the ...
Forum Discussion by Him Lee | 10 Nov 2005 | 1 comment
I need a solution The Backup Exec Server never starts, it stays in a status of starting. If I run the DOS console I get "Not and excahnge server" - which is true, and ...
Forum Discussion by Rob Purdy | 10 Nov 2005 | 5 comments