Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution He there, we have 9.1 on a HP NAS 1000s running Windows 2003 storage server. I'm running BES on this box as it was the majority of our data on it. However when ...
Forum Discussion by Darren Henderson | 31 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution Hi I have a HP server with a Storageworks Ultrium 215 Tape drive installed. The product ID from within Veritas backupexec states a Ultrium 1-SCSI Running V10.0 ...
Forum Discussion by Antony Symonds | 31 Aug 2005 | 7 comments
I need a solution I have a server that is under water in Louisianna. I have a tape backup of it. What is the best way to bring up a new server and restore it back to the same state as ...
Forum Discussion by Dean Meyer | 31 Aug 2005 | 4 comments
I need a solution I want to run an automated testrestore of a specific file. I want it to run weekly. I loocked it up in the manual, and so fare i've worked everything out, in ...
Forum Discussion by Jurgen De Greyt 2 | 31 Aug 2005 | 5 comments
I need a solution Our DELL PV-122T 8-tape changer is seen by Veritas BU 10.0 for Windows Servers and our Windows 2003 Operating System. It was assigned only 2 slots of the 8 and then ...
Forum Discussion by John Tummolo | 31 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution When restoring the backup taken from Veritas Oracle Agent we have noticed that it is not taking the backup of the following data files. Please advise immediately as ...
Forum Discussion by Adeel Sheikh | 31 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution The situation: - 1 have installed the DLO option on BE version 10.0 rev. 5520. DLO version 2.0.3. - about 20 users are created in the DLO administration. - they ...
Forum Discussion by Sébastien RODRIGUES | 31 Aug 2005 | 6 comments
I need a solution Hi, i want that BE 10 use one Port for the complete communicatiion, because i have more then 10 pcs in the DMZ and for all i have to make firewall rules. Can i ...
Forum Discussion by Paul Poltorak | 31 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution Hello, My Media Server has the following version : v9, b4691, r01 Operating system is Windows Server 2003 Service pack 1 Veritas Update --- List Installed ...
Forum Discussion by dktexas dktexas 2 | 31 Aug 2005 | 15 comments
I need a solution I have installed the the media server on a Windows 2000 SP4 server along with Lotus Domino 6.5.4. When I logout from the server console the Domino service shutsdown. ...
Forum Discussion by Joacim Söderberg | 31 Aug 2005 | 3 comments