Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I'm very new to Backup Exec 10.0. I'm having a problem where every night my "Nightly Erase" job runs as intended, but when it finishes, the ...
Forum Discussion by Ryan Murphy | 02 Dec 2005 | 4 comments
I need a solution I have backup exec10d running on a windows xp machine. I've installed a remote agent on a Netware 6.5 server and I've had no problems connecting or running ...
Forum Discussion by Maurice Christopher | 02 Dec 2005 | 3 comments
I need a solution I have searched through previous threads & tried some of the solutions offered, but after applying SP3 to the base install of v10 on a fully patched W2k3 server, I ...
Forum Discussion by Nick Bentley | 02 Dec 2005 | 3 comments
I need a solution I am backing up Web Files on a Dev machine and when the job completes I get the following message: The job completed successfully. Howe ver, the following ...
Forum Discussion by Jennifer Manley | 02 Dec 2005 | 2 comments
I need a solution Hi all, My backup system is BE 10.0 and on my server with remote backup agent for Exchange about every month, I get the same error. Application popup: Microsoft ...
Forum Discussion by Paul Rosenberg | 02 Dec 2005 | 1 comment
I need a solution After Backup has completed the daily backup, it says that 10 files has been skipped. The files skipped are displayed as: File is in use : \\BOSDC02\C:\Program ...
Forum Discussion by Bledi Pylla | 02 Dec 2005 | 1 comment
I need a solution I have installed this product and might buy it - if I can get it to work :) BackupExec is install on a WinXP Pro w/SP2 platform. What is it Im doing wrong or ...
Forum Discussion by Danni Jensen | 02 Dec 2005 | 2 comments
I need a solution I'm receiving the following error message when backup to disk-to-disk. Before it's asked I have read the following article: ...
Forum Discussion by Andrew Espinosa | 02 Dec 2005 | 1 comment
I need a solution I am running a backup that ran fine until a couple of days ago and now it is failing with an error that points to Lotus Notes as the culprit, but no changes have been ...
Forum Discussion by BRUCE ANGERS | 02 Dec 2005 | 1 comment
I need a solution I have hear rumors about this but I have never been able to get a awnser on if it is true. I have 100+ customer that all use Veritas Backup 9.0 through 10.0. My ...
Forum Discussion by Bruce_TS-TECH | 02 Dec 2005 | 2 comments