Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I started receiving this error message when trying to backup a server. Funny thing about this - the backup starts backing up the server, get about 600MB backed up ...
Forum Discussion by Mike Taggart | 23 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution Hello during a restore of my media server equiped with IDR, during one stage where it says "Restoring a SYSTEM hive" I get the following error ...
Forum Discussion by Brian Brzezicki | 23 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution I am having problems loading service pack 3 on BE, on a Windows 2003 server with service pack 1. The error that comes up says that the wizard was interrupted and could ...
Forum Discussion by Ray Riggs | 23 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution Hello, I am looking for some help on why I am getting this error. I am using Backup Exec 9.1 on Windows 2000 Advanced Server with Service Pak 4. I have recently ...
Forum Discussion by James Frederick 2 | 23 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution I was forced to reinstall NT 4 (SP 6) on the server where BU Exec (V7.x) has been running fine for a long time. NOw it won't start, not even the services. Event ...
Forum Discussion by Norman Dotti | 23 Aug 2005 | 0 comments
I need a solution I recently installed Symantec corperate antivirus 10.0 on my exchange server. Since i did this i am not able to back up any exchange mailboxes with Veritas 9.1 SP2. ...
Forum Discussion by Chad Larson | 23 Aug 2005 | 13 comments
I need a solution I have Backup Exec 10 installed on a Domain Controller. I want to be able to give a user rights to administer everything within Backup Exec without making the user a ...
Forum Discussion by Shane Lovett | 23 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution 1) While taking backup from StorageTek L40Library, its pickup wrong media & automatically change mediaset of the same media. 2)Job rate is to less on remote ...
Forum Discussion by Suhas Sawant | 23 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution This is the message i am getting after the backup completes, i have re-installed and rebooted as instructed a few times now and still the same problem..the backup ...
Forum Discussion by Chris Darcy | 23 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution I am currently using Veritas BackUp Exec 10 for Windows Small Business Server 2003 I’ve been testing the restore process using a second identical server system. When I ...
Forum Discussion by Simon Lomen | 23 Aug 2005 | 3 comments