Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Hi, We are using Backup Exec 10.0.5520 for windows servers and media server is running on Windows 2000SP4. I am getting an unknown error on ...
Forum Discussion by Delvin Paul | 30 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution We get V-79-57344-65072 error on all Exchange backups at around 12,000 items backed up every night, of which the total is 140,000 items. It has worked sporatically. ...
Forum Discussion by Derek Van | 30 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution I have a standalone server, with a single LTO drive, which only backs itself up completely every night. Very Simple. The byte count and file count hardly varies, ...
Forum Discussion by Alun Gwynne | 30 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution I am getting the following error: "Backup- D: Error copying the machine specific Intelligent Disaster Recovery information to alternate data path ...
Forum Discussion by Lynn Levien | 30 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Looking to implement a solution using WSS and Exchange 2003. While trawling through documentation relating to the Microsoft Feature Pack it is clear that the Volume ...
Forum Discussion by Niick Swift | 30 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution We inconsistently get an OFO error that states "The OFO file has reached it's maximum size, and cannot be incremented anymore". In the job log, the ...
Forum Discussion by George Wilgram | 30 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution The following error message is being displayed when testing a backup job: Media CheckOnline media check : Insufficient online or nearline media is available to ...
Forum Discussion by Jonathan Camilleri | 30 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution I am running Veritas Backup Exec 10.0 in a Windows 2000/2003 environment. I moved my tape library to a new server and installed the Veritas 10.0 software. Is there a ...
Forum Discussion by Steven Moore | 30 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution When I backup my W2K3 SBS servers with an external harddisk and backup the "Shadow Copy Components" in a full backup I get the following error: In the Job ...
Forum Discussion by P. Witteman | 30 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution Hi there I have installed 10 Build 5520 SP1 and a HP Ultrium Storage Works 460! Now, when I want to catalog a 6 Mt old Tape then there goes something about 45 min ...
Forum Discussion by Gerry Harzl | 30 Sep 2005 | 2 comments