Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution When I change the tape cartridge in the drive then look at the Devices tab or Media tab, the screen displays either the last tape media label or "Empty". ...
Forum Discussion by Rob Schultz | 27 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution Hi again, I got the following error when starting VRTS on a Solaris 7 server. /opt/VRTSralus/bin/beremote: fatal: librt.so.1: version `SUNW_1.2'' not ...
Forum Discussion by Carlos Rosa | 27 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Dear Sir or Madam: This message is with regard to the remote agent feature for Backup Exec 9.1. The media server is running on a Microsoft Windows Server 2003 ...
Forum Discussion by Ke-Sheng Bao | 27 Oct 2005 | 6 comments
I need a solution Hye, I'm having a problem to backup sharepoint portal Server 2003. I've installed Backup Exec 10 SP1 with the Agent for Sharepoint on a media server. ...
Forum Discussion by frederic Dehuysser | 27 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution Everything was running smoothly for our backups, I changed the Admin password and now it's not backing up 0 ...
Forum Discussion by David Conway | 27 Oct 2005 | 3 comments
I need a solution HI, I'm a litle surprised at how light your documentation is on SQL backup and recovery. With that said, I'm looking for an explanation of how to ...
Forum Discussion by Andre Champoux | 27 Oct 2005 | 0 comments
I need a solution Hello, Software: Backup Exec 10 OS: Windows 2003 Client: Solaris 5.8 I did the following for a RALUS install: Sucessfully installed 2 RALUS licenses on the ...
Forum Discussion by Carlos Rosa | 27 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I have a Windows 2003 Small Business Server, and I have Backup Exec 10.0. I also have a windows 2003 Small business Server Key that I purchased. Does this Key backup ...
Forum Discussion by Rick Arnold | 27 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I have BackupExec for Windows Server 9.0 on my server and want to backup to an external tape drive on another computer. Can this be done? ...
Forum Discussion by Michael Harris | 27 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution The fonctionnality of copying selection list or backup jobs are now not working after SP3. Does anyone have that problem? Thanks Al Capone ...
Forum Discussion by Al Capone | 27 Oct 2005 | 3 comments