Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Thanks in advance. I know how to restore a back to an exchange server. here is my problem or question. How would i restore an exchange backup to csv files. ...
Forum Discussion by Humberto Camacho | 29 Sep 2005 | 0 comments
I need a solution I have a backup that goes to a RAID on my network. I am trying to get the backup to just overwrite itself everyday. I did something wrong and it created a new backup ...
Forum Discussion by jon doe 2 | 29 Sep 2005 | 5 comments
I need a solution I'm running Exchange 2003 with the Exchange add-on option for BE 9.1 I'm backing up both the individual mailboxes and information stores. Do I also need to ...
Forum Discussion by Carlton Whitmore | 29 Sep 2005 | 4 comments
I need a solution One of the systems that I backup goes through a firewall. In order to get through it, I have the following ports open: TCP 10000 Inbound TCP 10051-10075 Inbound ...
Forum Discussion by dfosbenner | 29 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution I am trying to install Veritas BAckup Exec 9.0 from Cd on this NT server 4.0 with sp6. It gives me this error message and doesn't compelete the install atall. ...
Forum Discussion by Jenefa | 29 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution I have Veritas Backup Exec 10 with SharePoint Agent installed. Installed latest Remote agent to sharepoint web server and database server (db is on a separate server). ...
Forum Discussion by Steven Johnston | 29 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Situation: I have 2 differential jobs. 1 runs fine, but when running the 2nd, BE server service stops (console shows 99% complete) and logs the following in the ...
Forum Discussion by Richard Wresneski | 29 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution I need the full Manual uninstall procedure for Backup exec 9.0 build 4454 and its corresponding SQL database. I am unable to un-install through Add/remove programs, ...
Forum Discussion by Karsten Christiansen | 29 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Ever since I installed hotfixes 7, 10, and 13 on my media servers and reinstalled the agents on my servers all 4 of my exchange server backups have started taking a ...
Forum Discussion by CBT Help Desk | 29 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution After you create a removable back2disk folder, on the properties of the backup job: Should Device be Backup-to-disk-device 1 & Media set be Rotation ...
Forum Discussion by Joel Borek | 29 Sep 2005 | 2 comments