Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I am using a USB Iomega REV Drive 35/90 and BE 10d for Small Business Server. I have been successful at getting the drive to run in the Backup-to-Disk environment. ...
Forum Discussion by Brian Fierston | 27 Oct 2005 | 4 comments
I need a solution I have been having trouble backing up my newly promoted windows2003SP1 domain controller. The prior DC with the same name was a Windows 2000. I have read technote ...
Forum Discussion by EOS58 | 27 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I am having problems when a job completes BE will go into a hanging state until I either reboot the server or restart all the services. At first I thought it was the ...
Forum Discussion by Jeff Allen | 27 Oct 2005 | 3 comments
I need a solution We are running Backup Exec 9.1 SP4 with DLO. We have about 60 users that are running fine. My user data stores are in a storage location on the backup server to make ...
Forum Discussion by Greg Pagan | 27 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Hi, We've have 2 HP Colorado 20gb Internal drives running on a pair of Win 2K Server servers. We're using Backup Exec v8.60. Just recently, both ...
Forum Discussion by Mike Walde | 27 Oct 2005 | 0 comments
I need a solution We are having problems with our back up now for a week or two. Back up is failing due to "directory is in valid" error message Backup - D: Local ...
Forum Discussion by Caroline Bourke | 27 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution Hi All I had BE v 9.0 and have upgraded to V10.0 and patched it all up. Since patching it up I have had a couple of niggling failures that I cannot solve. 1. Cannot ...
Forum Discussion by Harry Balfour | 27 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Backing up our live SQL server earlier has always been successful, but after upgrading to version 10d it's unsuccessful. ---- --> Database * was not found, ...
Forum Discussion by Kristoffer V | 27 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution Hello, since two years we work with Veritas Backupexec 9 Rev 4367. Te Backup runs on a Autoloader from Overland with 11 Tapes in and the OS on Server is Windows ...
Forum Discussion by Andre Stiegler | 26 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Our old server died and is not coming back. We had SBS2000 being backed up by Backup Exec v8.6 for SBS. Our new server is W2k3 with Exchange 2K3 everything is ...
Forum Discussion by Matt Western | 26 Oct 2005 | 5 comments