Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Since I'm working on a solution to my thread "Problems with new Ultrium 448 and Adaptec 29160LP" I have got just another problem: When I close ...
Forum Discussion by Dieter Spattmann | 10 Aug 2005 | 14 comments
I need a solution I'm running the MAC Agent on a Mac OS X 10.4 system. I've had to configure the agent a couple of times. I noticed when I execute a top command from a shell ...
Forum Discussion by Barry DeZonia | 10 Aug 2005 | 5 comments
I need a solution I just installed Backup Exec on a NEW SBS 2003 STD EDITION. Installation went fine with no ERRORS, Environment check passed, When I restarted the server and ...
Forum Discussion by Elias Trad | 10 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution How do I restore an SQL database from a tape backup to a different SQL server. Source server is down and I want to use the tape backups to restore but I keep ...
Forum Discussion by Vu Nguyen 2 | 10 Aug 2005 | 6 comments
I need a solution Backup exec has been running fine for many weeks. Recently a warning appeared that there was an issue with an agent or license. I ran a repair from the ...
Forum Discussion by Barry McKinley | 10 Aug 2005 | 4 comments
I need a solution I have a 132T dual autoloader. I am trying to catalog a tape that was backed up to, one month ago on the same autoloader. When I start the catalog job, it ...
Forum Discussion by Alice Stewart | 10 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution The required module VSPAPI.dll cannot be found We are backing up several w2k servers...however, there are 3 servers that we did not want the AOFO installed. ...
Forum Discussion by ngan adams 2 | 10 Aug 2005 | 4 comments
I need a solution Our backup jobs are completing successfully but when I go to restore there are no selections for th epast 2 months. There are no errors reported on the server about ...
Forum Discussion by Lee Collison | 10 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution I'm running 9.1 BE with DLO enabled. On my productionserver, everything works. I used Netbackup BMR to restore this same machine (again, the BE server) to ...
Forum Discussion by Bill Pappas | 10 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution View As Web Page Hello, I am currently running Backup Exec 10 for Windows with a Full/Differential backup scheme. About 3 months ago, my differential backups we ...
Forum Discussion by Vu Nguyen 2 | 10 Aug 2005 | 10 comments