Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I am running BE 9.1 on W2K3 Server. I am trying to backup roughly 600GB on a HP Ultrium 960 autoloader with 800GB DLT tapes. My problem is throughput. The tapde ...
Forum Discussion by Scott Conaway | 04 Nov 2005 | 12 comments
I need a solution I am being asked to create a log of all historical backups, it has been suggested I use a hand written log, this sounds a little outdated to me, is there a way in ...
Forum Discussion by Joseph Byrns | 04 Nov 2005 | 1 comment
I need a solution Submitted job goes to Not in time window after being scheduled. I have just updated to service pack 4 and it has not run since then. any suggestions would be ...
Forum Discussion by James Kritselis | 04 Nov 2005 | 2 comments
I need a solution We are running Novell NetWare 6.5, SP4a, NSS4b and Veritas Backup Exec 9.1.1158.4 with OFM 9.4.01m. All backup jobs runs as expected except when the Open File ...
Forum Discussion by Trond Endrestol | 04 Nov 2005 | 17 comments
I need a solution I have A windows 2000 server Sp4 running Exchange server 2003 sp2. After I have installed Backup Exec 10.0 I cannot get into Public folders in Exchange system Manager. ...
Forum Discussion by Chris Butler | 04 Nov 2005 | 1 comment
I need a solution We are running Novell NetWare 6.5, SP4a, NSS4b and Veritas Backup Exec 9.1.1158.4 with OFM 9.4.01m. All backup jobs works as expected except when the Open File ...
Forum Discussion by Trond Endrestol | 04 Nov 2005 | 2 comments
I need a solution Has anyone seen this error message...? I'm running BE V10.D on a W2003 Dell PowerEdge 2650 with a Dell PVT132 Changer unit...? It's the first time ...
Forum Discussion by Dave C | 04 Nov 2005 | 2 comments
I need a solution I have created a backup to disk job to backup a remote Netware server to disk. This job ran fine with a good throughput. I repeated this process for a subsequent 5 ...
Forum Discussion by jim Payne | 04 Nov 2005 | 6 comments
I need a solution Hello When I create IDR media for a Windows 2003 server using a Service Pack 1 integrated Windows 2003 CD, the error "Error opening ...
Forum Discussion by Walter Ng | 04 Nov 2005 | 1 comment
I need a solution Is blank media means depraved tape? How can I identify the tapes are corrupted or not. 0 ...
Forum Discussion by Arpine Yeganyan | 04 Nov 2005 | 1 comment