Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution When we upgraded the backup sub-system (Backup Exec) of to version 10 we also started to convert the client machines from NetBackup to the desktop and laptop option ...
Forum Discussion by John Wood | 19 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution I wonder if it is possible to restore an old Job history ? 0 If you mean the Job Log ...
Forum Discussion by Jukka Saksinen | 19 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution Running BE10 on Windows XP with the advanced disk backup option and 2 netware servers with an agent. Created a synthetic backup policy and backup selection which ...
Forum Discussion by Erik de Jong | 19 Aug 2005 | 4 comments
I need a solution Hello I am using backup exec 8.6 on w2k SP4, with the exchange 2000 agent, backing up a clustered exchange 2000 environment. I am unable to see the exchange store or ...
Forum Discussion by Russ Elliott | 19 Aug 2005 | 6 comments
I need a solution Hello, Can someone tell me if there's a location in the win registry where i can find if a hotfix or service pack was applied. I know that i could use the ...
Forum Discussion by Martin Van Soens | 19 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution Hi There, I am trying to install SP3 on 9.1 but it keeps asking me to install SP1. I have installed this system from SP1, SP2 before and have also tried ...
Forum Discussion by Nick Whittome | 19 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution Hello, I need to dump a catalog to validate the backup of some files. I would like to do that in an script. Sadly, catdump asks for input before showing the file ...
Forum Discussion by Peter Braack | 19 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution I have a Dell Poweredge 2600 server that has a 6 HDD RAID 5 configuration. One of the hard drives died, and has been replaced. The RAID cannot rebuild because of ...
Forum Discussion by Peter Downes | 19 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution Since upgrading I can no longer see Netware Cluster volumes listed in the 'Netware agents' (formerly 'Netware SMS') list. The Cluster is listed but ...
Forum Discussion by Sean Glover | 19 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution I have just setup a new Exchange server (Enterprise Edition) running on a Windows 2003 Server + SP1. I installed Backup Exec 10.0 and started setting up a backup ...
Forum Discussion by Liam Gray | 19 Aug 2005 | 1 comment