Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Hi, I have Backup exec 9.1 for Windows Servers running on a XP sp2 machine. It backs up 2 snap servers and another XP machine perfectly. I also have a 2003 server ...
Forum Discussion by Valentin Stefan | 06 Sep 2005 | 4 comments
I need a solution Hi, Does the patch mentioned in security update SYM05-011, which addresses a security issue with BackupExec, need to be installed also on all the servers that have ...
Forum Discussion by Amir Mahallati 2 | 06 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Our Server crashed and we had to reinstall Backup Exec for the CD. However I accidentally clicked on the next button before entering the Product Activation No and ...
Forum Discussion by Janice Howell | 06 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution I have a client with Backup Exec 8.0 and is wanting to use a USB Rav drive. Just wondering if it will with that version of Backup exec. Is there any compatilbilty ...
Forum Discussion by Ryan Britton | 06 Sep 2005 | 0 comments
I need a solution RE: Veritas 10.0 Rev 5520 I have a workstation that is dual homed to the network, and my Oracle agent is listening on the wrong network interface. Can someone tell ...
Forum Discussion by Loren Rector | 06 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Client operates SBS 2003 with unpatched Backup Exec for Windows Server v9.0. Downloaded upgrade to version 9.1 under Q118478.BEWS.91.469.1_264658. During upgrade, ...
Forum Discussion by Dick Miller | 06 Sep 2005 | 6 comments
I need a solution I’m experiencing some problems after I updated from BE 9.1 to BE 10 even that I have installed all available updates to BE 10 and renamed the Catalogs folder (include ...
Forum Discussion by Henning Hajslund | 06 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution Here's my story. Our backup server crashed and I had to re-build it from scratch. Originally, I loaded BE 9.0 and was backing up about 55gb including Exchange ...
Forum Discussion by br ss | 06 Sep 2005 | 6 comments
I need a solution Hi, I'm not able to use vault rule in Bexec 10.. When the "counter" starts in order to check if a media is ready to be moved to a Vault ? Thanks, ...
Forum Discussion by Gino Pino | 06 Sep 2005 | 2 comments
I need a solution Hi, Since installing Hotfix 30 both of our Linux backups are failing with the following message :- Final error: 0xe000fe29 - Authentication failed on connection ...
Forum Discussion by Oliver Portingale | 06 Sep 2005 | 2 comments