Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I currently run BE ver 10, bld 5484, but need to upgrade to bld 5520. Will I have to reinstall all the Remote Agents on the remote servers? Thanks. ...
Forum Discussion by Alice Stewart | 13 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution I've moved our copy of Backup Exec 9.1 to a new server, and now it won't backup two of our three servers. It hangs at the pre-processing stage for 45 hours. ...
Forum Discussion by Elizabeth Senger | 13 Jul 2005 | 1 comment
I need a solution Hello. I'm trying to backup the server that has Veritas on it. It had been working fine until several days ago. Now I get the following error: AOFO: ...
Forum Discussion by Dan Carmi | 13 Jul 2005 | 3 comments
I need a solution After installed that rollup on my BE 9.1 server I get this Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error when trying open BE-console. The backup-job work as ...
Forum Discussion by Knut Otto Sjøvik | 13 Jul 2005 | 1 comment
I need a solution Pre-question Information: Software: Veritas backup exec v9.0 rev 4454 Hardware: Exabyte VXA-2 Packet Loader 1x10 Question: I am attempting to configure a nice ...
Forum Discussion by Don Huffine | 13 Jul 2005 | 1 comment
I need a solution For additional information regarding this error refer to link V-79-57344-65033 As documented, this message began when I deleted the Exchange mailboxes for 3 ...
Forum Discussion by Donovan Burkhart | 13 Jul 2005 | 4 comments
I need a solution Where can I go to upgrade from my 9.0 to 9.1 for free? 0 v9.1 here ...
Forum Discussion by Tina Grimes | 13 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution How can I manually uninstall BE 10? The install is corrupted adn I get internal error when trying to repai or remove. I cleared all the usual registry keys but the ...
Forum Discussion by MArc Laracuente | 13 Jul 2005 | 9 comments
I need a solution I have set up a new server with a new Dell Tape library with 2 S-DLT drives in it. The software sees both drives and show them enabled but after looking at mt job ...
Forum Discussion by Lorenzo White | 13 Jul 2005 | 9 comments
I need a solution The process bengine.exe takes up 80 % of the CPU when back up is running and it is slowing down the Sever. After backup runs the process keeps running at a high ...
Forum Discussion by Jerico Guerrero | 13 Jul 2005 | 2 comments