Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Can anyone help me, been on this problem for 2 days now and am starting to lose the will to live! I have an IBM XSeries 220 running Windows 2003 SP1, Veritas Backup ...
Forum Discussion by Lee Voce | 18 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution When I attempt to restore my date from tapes or inventory the tapes, their media labels become and my restore jobs are queued. Please help to resolve this problem. ...
Forum Discussion by Arpine Yeganyan | 18 Oct 2005 | 5 comments
I need a solution Hi. We have recently upgraded from 9.1 to 10.0 rev 5484. When notified re. the completion of a job etc. by Backup Exec Alert emails, we are being told that : ...
Forum Discussion by Darren O`Neill | 18 Oct 2005 | 4 comments
I need a solution Hi, I've been using Veritas Backup Exec v10 for Windows Server for about 6 months and last week the Duplicate Backup job started failing. There have not been ...
Forum Discussion by Leigh Morgan | 18 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution We have the Desktop and Laptop backup option installed on a number of IBM thinkpad T41s running Windows XP SP2. The DLO version is DLO110B02B. The problem is we ...
Forum Discussion by Geoff Stewart | 18 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I am running Backup Exec 10 on Windows 2003 SP1. I have installed the remote agents on all other servers in my domain. When I create a new job, I am uanble to ...
Forum Discussion by Robert Falconer | 17 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution I want to test the function of agent for oracle whether can run in my server. If it's Ok, I will purchase. Do you have a trail version. My server is window 2000 ...
Forum Discussion by wong pat | 17 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution If anyone out there has any idea of how to assist me in this i would be grateful. I JUST installed our new(used) scalar 1000. I loaded the STUB driver and was ...
Forum Discussion by Lenny Burns | 17 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution i found a lot of error messenger in the system log,what can i do? Adamm Mover Error: GetDriveInfo Failure! Error = ERROR_BUSY Drive = "QUANTUM 6" ...
Forum Discussion by xiangyu ning | 17 Oct 2005 | 0 comments
I need a solution Hi, We have been getting the following error while backing up a remote server using Backup Exec 10.0 Rev 5484 (with the Remote Agent for Oracle also installed). ...
Forum Discussion by Susan Allen | 17 Oct 2005 | 0 comments