Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Should it be necessary to have Advanced Open File on the media server I'm running Veritas on? I'm trying to run a full backup of the media server and ...
Forum Discussion by Cindy Rasey | 17 Oct 2005 | 3 comments
I need a solution I have a Windows 2003 Server running Backup Exec 9.1 and backing up 3 other servers and 1 Windows XP workstation. When I first installed it, it worked fine. Recently ...
Forum Discussion by DJ McIndoe | 17 Oct 2005 | 9 comments
I need a solution Is it possible to do an in place upgrade from 9.1 to 10.1? Thank you, Jim 0 ...
Forum Discussion by Jim Rhodes | 17 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I tried to upgrade Windows Server 2003 RAID 5 hard drives this weekend and after about 30 hours of backup, drive installation, reinstall of Windows, reinstall of ...
Forum Discussion by Derek Biddle | 17 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution We are running Backup exec 9.1, and need to upgrade to 10.0. and possibly purchase new licences. We need to know the answers to the following questions: 1. What are ...
Forum Discussion by Gerald Swanson | 17 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Within Back Up Exec, DLO setup, Profile (right click properties) Backup Selection Tab, Add, Type a folder name: Is it possible to back up the .pst files on the ...
Forum Discussion by Al Campos | 17 Oct 2005 | 0 comments
I need a solution Odd situation. I have 3 updates available. Of those, one is service pack 3, one is service pack 4.... Apparently it is telling me that service pack 4 came out before ...
Forum Discussion by Brent Pirolli | 17 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution I get the following error while submitting a new job: The job summary cannot be displayed. The library file MSXML3.dll cannot be found or loaded, reinstall backup ...
Forum Discussion by Thomas Armbruster | 17 Oct 2005 | 5 comments
I need a solution I've done a local install of the remote agent on an ISA server using the file setupaa.cmd. It ran fine, and the remote agent service started properly. When ...
Forum Discussion by Scot Henry | 17 Oct 2005 | 6 comments
I need a solution We currently run Backup exec 9.1 on Windows 2000 and just recently for whatever reason, our weekly job just runs in the queue, but no data actually backs up. It ...
Forum Discussion by Ryan Attwood | 17 Oct 2005 | 2 comments