Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Hello, i have download the Veritas Backup Exec V10.0 Build 5220 I have purchases before 14 Days an NEW Version Build 5484 but this version is incompatible with ...
Forum Discussion by Michael Kiesswetter | 12 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution I have a customer who has installed the Admin Plus Pack and wants to specify the location of the report that is run automatically. I have tried using Crystal Reports ...
Forum Discussion by Eddie Brown | 12 Jul 2005 | 6 comments
I need a solution I have BE 9.1 with all the updates. I ran the tool to check it. Windows 2000 server with a Seagate DAT Drive using Certance DDS-3 12/24 GB tapes. For a couple of ...
Forum Discussion by Phil D'Angelo | 12 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution Hello, can anyone tell me if I'll need to purchase a separate license if I'm wanting to use a 10 Tape Mini Library with Backup Exec v10??? I've already ...
Forum Discussion by Charles Hearn | 12 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution I can not find any resources to help with the following error during backup: OFO: Initialization failure on: "Shadow?Copy?Components". Advanced Open File ...
Forum Discussion by Tom Earle | 12 Jul 2005 | 3 comments
I need a solution the Oracle was upgrated form version 8.1 to 9.2 and started the problem we also upgraded BackupExec to version 10 then found the following documentation ...
Forum Discussion by Luis Ovalles | 12 Jul 2005 | 1 comment
I need a solution I know the list supported versions of Linux/UNIX supported by Remote Agent for Linux/UNIX Servers (RALUS) are - * Red Hat Enterprise Linux AS, ES, WS 3.0 Will ...
Forum Discussion by Staci Preckel | 12 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution This is a very interesting situation. The daily back-up completes and ejects the tape, however, the back-up job continues to run at 99% in the job monitor window. The ...
Forum Discussion by Steve Thais | 12 Jul 2005 | 1 comment
I need a solution This install is BackupExec version 10 rev 5484 with SP1 on a Windows 2003 standard server. I applied 10.0.5484 Hotfix 23 rebooted then applied 10.0.5484 hotfix 24 ...
Forum Discussion by Jeannette Mccormack | 12 Jul 2005 | 3 comments
I need a solution I have 30 linux workstations using the standard unix agent (beagent). I want to exclude certain files and/or directories *with* wildcards. The Agent does not support ...
Forum Discussion by Jeff Domogala 2 | 12 Jul 2005 | 2 comments