Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I run 9.1 SP3 including hotfix 54. My clients are W2K SP4 and XP SP1. My clients and I have not been good about enforcing the idea that all personal files should ...
Forum Discussion by Greg Pagan | 01 Sep 2005 | 6 comments
I need a solution how do you remove a system from the backup job when the server is no longer on the network? I tried just removing it under the backup job but it is no longer listed ...
Forum Discussion by james rodgers | 01 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Hello I am using windows 2003 server and veritas 10 built 5520 + hf 7 and hf 15. I have configured synthetic backup as it has been described in manuals, I think that ...
Forum Discussion by Tero Säilä | 01 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution I have a Windows 2000 terminal server running backup exec 10 and want to back up a drive on a win 98 machine. The backup runs but shows an error because there is no ...
Forum Discussion by Andy James | 01 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Following upgrade to Exchange 2003 Public folder store backup is failing, relevant error messages follow:- Access denied to database Public Folder Store (blah). ...
Forum Discussion by Stuart Little | 01 Sep 2005 | 9 comments
I need a solution Hi! I have a litle delicate problem with Backup Exec and brick level backup. The problem is that the brick level crash store.exe (which is an imported exe file ...
Forum Discussion by Peter Svensson | 01 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Backup ran OK for a period. But fails now for 1 client. Error message from log:Final error: 0xa000848c - Unable to attach to one of the drives. Job properties show ...
Forum Discussion by Danny Frank | 01 Sep 2005 | 3 comments
I need a solution Hi After Restore from tape all BackupExe service go offline, can anyone help 0 Hello, ...
Forum Discussion by Derek Hynd | 01 Sep 2005 | 1 comment
I need a solution Anyone know if there`s any roadmap for new device drivers? Thomas 0 Hello Thomas, We ...
Forum Discussion by Thomas Bohm 2 | 01 Sep 2005 | 4 comments
I need a solution When BE start an Backupjob,the job is running and goes OK. Somtimes BE make follow Entry in the Eventlog: Date: 08/29/2005 Source: Backup Exec Time: 22:11:46 ...
Forum Discussion by Michael Wranesc... | 31 Aug 2005 | 1 comment