Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I've used Backup Exec for Netware for a while, and I have a lot of useful and password protected tapes. Now I have installed BE for Windows, and I'm not ...
Forum Discussion by Madalina Scarlet | 14 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution Compression is not working as it should after we upgraded to 10d. We have a Sony AIT-2 Tape Drive, with 50 GB native, and 130 GB compressed capability per tape. We ...
Forum Discussion by John Fletcher | 14 Oct 2005 | 5 comments
I need a solution If I delete the tape library and recreate a new one would this affect my current backup jobs. I have two schedules doing daily backup at night. I am having problem ...
Forum Discussion by albert choua | 14 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Need information regarding the subject :) Looking to upgrade our Backup Infrastructure to v10 from v9.1 but need some literature... Can anyone provide info ...
Forum Discussion by Zia Anwar | 14 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I just got V10 and just started using Veritas Backup Exec. Before I read through the whole manaul, I thought I would just ask the question here first. Please forgive ...
Forum Discussion by Phillip Vong | 14 Oct 2005 | 4 comments
I need a solution I have Backup Exec ver 9.1 rev 4691 running on Server 2003. It is then accessing a Windows 2000 server to back up that server's files. The remote server ...
Forum Discussion by Rich LeBlanc | 14 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Hello; I am having trouble backing up my MSExchange folders on my mail server. Veritas is telling me that I don' have the appropriate permissions to access the ...
Forum Discussion by Daniel Williams | 14 Oct 2005 | 3 comments
I need a solution Hi, I have installed the Backup Exec 10 version French in the server 2000 Advanced English. The problem that we can’t to start the Backup Exec application because ...
Forum Discussion by Omar yunsi | 14 Oct 2005 | 0 comments
I need a solution Hi we are currently in the process of implementing an Exchange 2003 cluster. At present our Exchange 2000 server is still live but we plan to move all mailboxes etc ...
Forum Discussion by Darren King | 14 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Hello, I am running BE 9.1 Rev 4691 I am having a problem with the Backup Sets by Media Set Report. Backups for the same time and date show up on two different ...
Forum Discussion by James Frederick 2 | 14 Oct 2005 | 8 comments