Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I set up a job to go out and backup several of my servers. When I do a Test Run of the job, it ends with a Successful status. Yet, when I run the job itself, it ...
Forum Discussion by Chris Clark 3 | 22 Oct 2005 | 2 comments
I need a solution I am experiencing a problem with restoring the local drives and systems states of a SBS 2003 server. SBS2003 was reinstalled but existed out of the SBS installer have ...
Forum Discussion by scott yusavage | 22 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I have recently started experiencing numerous issues with Backup Exec 9.1 so I tried to install service pack 4 and it indicated that it needed Be4691Rsp1.exe installed ...
Forum Discussion by Scott Birmingham | 22 Oct 2005 | 13 comments
I need a solution I want to backup our Netware server to two places. I have a tape drive connected directly to the server and it works. I also have a Windows server with Backup Exec ...
Forum Discussion by Aaron Doty | 22 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I am currently running ver 10 and have some tapes made by ver 9 from another server. I first inventory all 3 tapes and then run a catalog. If prompts and reads all 3 ...
Forum Discussion by Joseph Friess | 22 Oct 2005 | 10 comments
I need a solution Hi, I want to know the number port that uses Backup Exec to backup this data from remote desktop. Thanks, Best regards, Omar. ...
Forum Discussion by Omar yunsi | 22 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I've been unable to select the Exchange Public Folders for this backup job. It sees the Exchange server and the Information Store, Pub Folders store & ...
Forum Discussion by Bob Peitzke | 21 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution Strange problem with two of my servers. One is server 2000 and the other is server 2003. The one thing these boxes have in common is they have ColdFusion MX 7 loaded ...
Forum Discussion by Harry Sach | 21 Oct 2005 | 3 comments
I need a solution I am getting the following error on a Windows 2000 Server when trying to back it up with v9.1... Event Type:Error Event Source:Backup Exec Event Category:None ...
Forum Discussion by John Stipe | 21 Oct 2005 | 1 comment
I need a solution I cannot get our pv-124t to work with Veritas 10. The tape library and the tape drive show up in the device manager, and the tape drive shows up in Veritas devices, ...
Forum Discussion by Keith Rella | 21 Oct 2005 | 7 comments