Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I have a library that has 50 slots and it has 10 jobs per week(19 tapes) that need to be exported from the library. How do I effectively(easily) find witch pieces ...
Forum Discussion by John Rodgers | 10 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution I have a SBS 2003 server with BE 10.0 for SBS on it. I am setting up a replacement server running the same OS. How can I preserve the catalog and backup jobs from the ...
Forum Discussion by Jonathan Dost | 10 Aug 2005 | 5 comments
I need a solution having trouble with job engine service. It keeps stopping and we are unable to get a backup for over 2 weeks now. We are running 8.6 with agent for exchange on ...
Forum Discussion by fred kong kong | 10 Aug 2005 | 2 comments
I need a solution When VERITAS BackupExec version 9.1 for Windows 2000 is configured to print the job log when the job completes, it sometimes only prints parts of the log. Has ...
Forum Discussion by Richard Hass | 10 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution Since I'm working on a solution to my thread "Problems with new Ultrium 448 and Adaptec 29160LP" I have got just another problem: When I close ...
Forum Discussion by Dieter Spattmann | 10 Aug 2005 | 14 comments
I need a solution I'm running the MAC Agent on a Mac OS X 10.4 system. I've had to configure the agent a couple of times. I noticed when I execute a top command from a shell ...
Forum Discussion by Barry DeZonia | 10 Aug 2005 | 5 comments
I need a solution I just installed Backup Exec on a NEW SBS 2003 STD EDITION. Installation went fine with no ERRORS, Environment check passed, When I restarted the server and ...
Forum Discussion by Elias Trad | 10 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution How do I restore an SQL database from a tape backup to a different SQL server. Source server is down and I want to use the tape backups to restore but I keep ...
Forum Discussion by Vu Nguyen 2 | 10 Aug 2005 | 6 comments
I need a solution Backup exec has been running fine for many weeks. Recently a warning appeared that there was an issue with an agent or license. I ran a repair from the ...
Forum Discussion by Barry McKinley | 10 Aug 2005 | 4 comments
I need a solution I have a 132T dual autoloader. I am trying to catalog a tape that was backed up to, one month ago on the same autoloader. When I start the catalog job, it ...
Forum Discussion by Alice Stewart | 10 Aug 2005 | 2 comments