Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Hello, I have a Small Business Server 2003 Premium Edition computer with SP1 and a Windows Server 2003 Terminal Server with SP1 on my network. I am using Veritas ...
Forum Discussion by James Summerlin | 20 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution Hello, I have 3 Backup Exec 10 rev 5484 servers. I have tried to install SP1 for backup exec 10. it wont install, giving an error. When installing a hotfix, after ...
Forum Discussion by Andrew Vranjes | 20 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution I have been working on trying to get exchange to back up on BE 10 but still get this single error. I've tried it with the other various snapshots but without ...
Forum Discussion by Steve Hulsberg | 20 Jul 2005 | 4 comments
I need a solution I recently ran a IDR with floppy disks on a Dell notebook with W2K installed, I would like to know why it asked me for a specific product key? Can I not use any ...
Forum Discussion by Joe Trotter | 20 Jul 2005 | 8 comments
I need a solution Hi, I apologize in advance if this is a stupid question. Perhaps someone can explain how the contents of a catalog are determined. I have a single catalog ...
Forum Discussion by Scott Johnson 3 | 20 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution I have the Exchange agent licensed on the media server and the remote agent installed to our Exchange server. At first I was struggling with logon account issues which ...
Forum Discussion by Brad Jacobsen | 20 Jul 2005 | 5 comments
I need a solution Currently using a HP SDLT5052, need suggestions on creating a tape backup rotation. Basically want to use 1 cartridge a day instead of tapes being pulled from all 4 ...
Forum Discussion by Peter Jin | 20 Jul 2005 | 3 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to trouble shoot my tape drive by using NT Backup but the only option available is backup to disc. I look for my tape drive in Removable ...
Forum Discussion by Scott Johnson 3 | 20 Jul 2005 | 1 comment
I need a solution When the next jobs tape is inserted, the tape is not recognized. I have to restart the Backup Exec Device & Media Service or reboot the server then the tape show ...
Forum Discussion by Hector Santos | 20 Jul 2005 | 1 comment
I need a solution I have just received the full version of 10.0 for Windows. The CD states that it is Build 5484.6a. I know that there are updates to this version but I don't know ...
Forum Discussion by Kathy Leonard | 20 Jul 2005 | 1 comment