Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I recently applied Microsoft patch KB873333 on my server and after a restart the Backup Exec utility could no longer see the backup device as online. Has anyone seen ...
Forum Discussion by Joshua Sevison | 25 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution Hi all, Is there any way to set the tolerance level for when the job is displayed as "Failed" versus "Successful"? I back up about 100 GB a ...
Forum Discussion by Mike Bowden | 25 Aug 2005 | 7 comments
I need a solution Error category : Server Errors Error : a000fe30 - A communications failure has occurred. This error occurs while backing up the Shadow Copy Components. When the ...
Forum Discussion by Jesse Lafer | 25 Aug 2005 | 10 comments
I need a solution Having some problems with 9.1 and AOFO. If I run the job without AOFO then it runs fine. If I run it with AOFO then I get Directory Not Found errors, saying it cannot ...
Forum Discussion by Mike Molyneux | 25 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution I am trying to install the Remote Agent on a server that at one point had Backup Exec installed on it. I tried to do an uninstall and it kept failing so I had to ...
Forum Discussion by Robert Riggle | 25 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution I am running 8.6 3878. I ran into the problem that OFO does no longer work after installing XP SP2 on 2 of my desktops. My error is: OFO: Unknown error: 0x1. ...
Forum Discussion by Gerhard Goebel 2 | 25 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution Hello, I've got a problem again and this time it seems not to be a hardware error. When I start the Backupjob there is no Data transferred and an error ...
Forum Discussion by Heiko Bootsmann | 25 Aug 2005 | 0 comments
I need a solution After a restoration of the Veritas media center attached to a Dell PowerVault 136T, I got the error message when trying to create an IDR image: "Error opening ...
Forum Discussion by S Sydney | 25 Aug 2005 | 3 comments
I need a solution Hi Im having problems with my daily backups, I Have 2 hard drives on a windows 2003 Server one of them is a RAID Drive, the hard drive C backup normally but I have ...
Forum Discussion by 644734137 | 25 Aug 2005 | 1 comment
I need a solution Hello All, I'm running backup exec 9.1 with a MSL 5000 library and want to upgrade the library with an extra drive. The question is can a uses these two drives ...
Forum Discussion by Wobbe Bouma | 25 Aug 2005 | 1 comment