Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Dears I am now trying to setup back up of the Oracle Database (Oracle 11g installed on Windows Server 2008 R2). My Backup Exec version is 2010 which is having ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sabir VKD | 19 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, We have a network of servers that are being backed up Daily using an invcemental backup Monday - Thursday and there is then a Full Weekly backup that is ...
Forum Discussion by toby.raistrick | 19 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, I have be 2010 R3 SP4 installed in a Windows 2008R2. My file server is vm esxi 5.5 windows 2012  with deduplication enabled to save space in disk. I use ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vpires | 19 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Buenos días. Mi sistema está basado en Windows Server 2008 R2 x64. Memoria 28 GB y disco duro libre siempre por encima de 3 GB. Tengo instalado un Backup Exec 2012 ...
Forum Discussion by Kobalt | 19 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Good morning everyone! I have a question as I tried to save the System State (especially in order to recover the AD in the worst case) via BackUp Exed (2010 R3) ...
Forum Discussion by aceint | 18 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Hello, I have a problem since a lot of time. I have the problem on Backup Exec 2014 (SP0, SP1, SP2) but I think I already had the problem under Backup Exec 2012. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sysyl | 18 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Hello I am trying to backup Windows Server 2008 R2 server and convert to a HyperV virtual machine. Backup process is completing successfully, but when it starts ...
Forum Discussion by damz | 18 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, I tried to test a SDR on a spare server and I received an error referring to the firmware not matching. What is the cause of this? Secondly, I installed ...
Forum Discussion by _Shk. | 18 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution for some time now i am getting End marker unreadable on some of my tapes. this usually happen when a job is running and for one reason or the other the system restarts ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vovocals | 18 Jan 2015 | 15 comments
I need a solution Hi, our backup server is BE 2014 SP1 on Windows Server 2008 R2 SP1. We are trying to restore full system of some clients by using SDR. However, after we boot the ...
Forum Discussion by liuyang | 18 Jan 2015 | 7 comments