Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution We have VM Server with AD 2008 R2 VM and Exchange 2010 with Win 2008 R2 Enterprise. We use Symantec Backup 2014 V-Ray with recent purchase installed in AD 2008 R2 VM ...
This issue has been solved
Forum Discussion by YM user | 19 Nov 2014 | 13 comments
I need a solution Migration from Be201R3 to Be2014 went well, editing the existing jobs be2014 removed the selection of shadow copy components (scc) at several servers. The test of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bandit61 | 19 Nov 2014 | 11 comments
Copy all the children of the comment that is the source of this new discussion. I need a solution Actually I still ...
Forum Discussion by kha | 18 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, - 7 tapes for 7 daily backup - 7 media sets (1 wk overwrite protection period / infinite - allow append) - 7 jobs per everyday (append to media, ...
Forum Discussion by William Lawance | 18 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all,   I am having the following problem. My deduplication storage needs to be expanded. It is 7.12TB in total and right now is under ythe low disk ...
Forum Discussion by Duane Rustie | 18 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I've downloaded and installed BE 2014. The package name on Symantec server is "Backup Exec 2014 14.1 SP1". After the installation, I see in list of ...
Forum Discussion by Dr. Sigmund | 18 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution I'm running a new intall of BE 2014 on a 2012 R2 server. I migrated from 2010 and I'm finding all kinds of "enhancements" that are causing ...
Forum Discussion by Erin1998 | 18 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution I opened a case with Backup Exec on 9/3/2014 regarding restoring NDMP data from servers that no longer exist. In a nutshell we have lots and lots of historical ...
Forum Discussion by stanger18 | 18 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hi   I have installed Symantec Backup Exec 2014 service pack 1 and have tested it with file shares share point 2013 SQL server and works perfect. HoweverI have ...
Forum Discussion by dbosic@aecon.com | 18 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution I rebuilt the backup server and installed BE2014 SP1.  I used BE2010 before rebuilt. I restored the backup jobs from BE2010 Catalog and Data folders. I found a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kha | 18 Nov 2014 | 5 comments