Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I have some planed jobs in Backup Exec 2014. Sometimes I need to start one of the planed jobs manualy. But I want to start the jobs manualy at a special time. ...
Forum Discussion by xadox | 21 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, we are running Backup Exec 2014 SP2 on a Windows 2008 R2 SP1 Server. On this server 2 backup-systems are running. One is Backup Exec and the other one is Data ...
Forum Discussion by steinmannr | 21 Jan 2015 | 9 comments
I need a solution we have windows server 2012 r2 standard and symantec 2014,  all was updated. we have, also, echange 2010 with 4 database in DAG. we have problem with backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DeamonMV | 21 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution One of my customers uses Oracle as a database for his Accounting System. He uses RMAN scripts to backup and restore data. For Export: expdp system/xxxxxx ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hdablin | 21 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi there, Using BUE2014 I'd like to create a job that backs data to a deduplication disk store on server A and then duplicate to another dedupe store on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Codders | 21 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Dispongo de discos NAS D-Link DNS-320L para trabajar con Symantec Backup Exec 2012 y 2014. Necesitaría saber si alguien de ustedes sabe como unir al dominio dichos ...
Forum Discussion by Manujack | 21 Jan 2015 | 3 comments
This problem existed and was fixed in BE 2012 and then reintroduced in BE 2014. If you export a used tape to a Vault and then put the tape back in a tape library and scan it, BE will show it as an unused "scratch media".  If you take a look ...
Idea by EdHousing21 | 21 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, our Backup Exec server is BE2014 SP1 on Windows Server 2008 R2 SP1 standard. We use SDR to restore clients. I found when we boot the target client with the SDR ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liuyang | 21 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Dear All, I am getting following error, any suggestions. Backup is failing after backing up specific amout of data. 52] [8576]     [tpfmt]              - ...
Forum Discussion by abhisar | 20 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Environment: WinServer 2003 + Backup Exec 12.5, WinServer 2008 + Exchange 2007 We' ve get the below error from last week, the backup job almost success ...
Forum Discussion by NikiSa | 20 Jan 2015 | 7 comments