Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Hi All   We are having some problems with an endpoint installation, for more info read this post: ...
Forum Discussion by LMoerk | 02 Dec 2008 | 3 comments
I need a solution Hi, i have two firewalls in cluster mode that suddenly a device cpu utilization reach 100% and does not get down.   Below i show you the top processes on both ...
Forum Discussion by Thiago | 02 Dec 2008 | 0 comments
I need a solution Hi, I recently updated the software of the Appliance 8300 to version 7.7.0-17, but after a few days charts in the Dashboard and in Report are empty.   Any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mirko Mastri | 02 Dec 2008 | 4 comments
I need a solution Hi,   we have problems with the filtering rules in Symantec Mail Security 6.0.0.177. Attachments will be deleted, this rule is ok. But attachments in ...
Forum Discussion by simcity4711 | 02 Dec 2008 | 0 comments
I need a solution Hi   I have a query firstly we are currently using Symantec Brightmal Message Filters version 6.1 running on Windows 2003 Server.    1) I would like to ...
Forum Discussion by JatP | 01 Dec 2008 | 6 comments
I need a solution We are running Exchange 2007 SP1 bridgehead server on Windows 2003 Server x64 SP2 with Symantec Mail Security 6.0.5   Until very recently in worked normally. ...
Forum Discussion by Gellemar | 30 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution I am very new to the brightmail gateway. I am looking to quarantine all attachments except a few extentions i dont wish to stop the whole email just the ...
Forum Discussion by teich | 28 Nov 2008 | 1 comment
I need a solution We are seeing a lot og spam slipping through recently that contains links to newly registered French/Spanish/German gambling/casino websites.   What's up ...
Forum Discussion by ANDREY FYODOROV | 28 Nov 2008 | 2 comments
I need a solution Hi,   I Have a SCOM Server with SP1, and I wish to monitor my SMS for Microsoft Exchange (Vers. 7.6).   I would like know how I can Install a SCOM ...
Forum Discussion by JD972 | 27 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Is there a way to re-add the default SPF records back into brightmail on our spam servers.  The defaults were removed and i need to either obtain a list or find an ...
Forum Discussion by Quad | 27 Nov 2008 | 1 comment