Video Screencast Help

Client Management Suite

Results for Client Management Suite

I need a solution Hello,  I am looking for the best way to achieve the following:  1- Bios name is set manually 2- Machine is imaged 3- Machine name is automatically ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 19 Jan 2016 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hey There, I found an interesting bug that Symc is looking at. It is observed on three scenarios in ITMS 7.6 HF6, and 5 ...
Forum Discussion by Ryan P | 18 Jan 2016 | 3 comments
I need a solution Hi, Is it possible to "reset" the application metering data for a specific computer? I have some computers on which software which is metered has been ...
Forum Discussion by Stefan S. | 18 Jan 2016 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Looking for some advice on the best method to create a detection rule for the compliance check for Internet Explorer 11. ...
Forum Discussion by 99_XC600 | 18 Jan 2016 | 1 comment
I need a solution Can someone help this request I need the report that machines that haven't had login in the pas 30 days. Thanks Lillian ...
Forum Discussion by Lillian Lian | 15 Jan 2016 | 1 comment
I need a solution Hi, customer has Windows 8.1 machines and he is experiencing problem with Application metering. Data are not sent to SMP server. We had case on Symantec and ...
Forum Discussion by Kada | 15 Jan 2016 | 0 comments
I need a solution Hello, After installing CMS 7.6 from scratch, install my own licenses (valid until December 2015) and upgrading with my new licenses valid until December 2017 we ...
Forum Discussion by Licenses LCFIB | 15 Jan 2016 | 4 comments
I need a solution Hi All, I need to create a custom role on SMP 7.6, and I'm blocked on two points. The fisrt, I need to add the permissions to Create a software resource. ...
Forum Discussion by Jamy69 | 15 Jan 2016 | 0 comments
Accolades Boutique Venue 72 Dale Rd, Midrand, 1685. Johannesburg Wed, 27 January, 2016 - 8:30 - 13:00 SAST ...
Event by Richard_Combes | 13 Jan 2016 | 0 comments
I need a solution I'm currently testing windows 10 pro 64-bit in our enviroment and I cannot seem to get a push to work. Everytime I try to push from Symantec Management Console I ...
Forum Discussion by plch.byrd | 12 Jan 2016 | 5 comments