Video Screencast Help

Compliance Accelerator

Results for Compliance Accelerator

EMEA Thu, 08 May, 2014 - 9:30 - 17:30 BST Adept-tec is running a Thursday Surgery program every ...
Event by BillieBachra | 07 Apr 2014 | 0 comments
EMEA Thu, 01 May, 2014 - 9:30 - 17:30 CEST Adept-tec is running a Thursday Surgery program every ...
Event by BillieBachra | 07 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution I am trying to use Compliance Accelerator to search user's mailbox archives. I created a new department and marked the Mailbox Archive as searchable. I gave the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Baron164 | 04 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution I installed and configured CA 10.0.4. I created a couple searches under the application tab but they are not showing up under the Monitor tab. I created a daily search ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Baron164 | 01 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Is there a way within CA to display "sent on behalf" of information within a search review? I know DA has a way to do this, but have not had any success with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andrew Tankersley | 31 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, we would like to begin using Office365 Lync and are trying to find a solution that will archive the IM messages....does Symantec have a solution that can do this? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sa1981 | 26 Mar 2014 | 3 comments
Allow the CA reports to include custom created roles.  For exmaple, the report  "Responsibility by Department"  will only report on pre-built roles and does not include custom roles. (Archiving and eDiscovery, Compliance Accelerator, ...
Idea by Steve Colegrove | 19 Mar 2014 | 0 comments
ACE
I need a solution I just found about ACE - Is their a cost for ACE ? Are you able to send me some docuumentation on it and cost if possible ?   Basically we wouild like to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Voine | 14 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution I upgraded CA and DA to 10.0.4 and all was well and then upgraded Enterprise Vault to 10.0.4.  Though the accelerator service starts I get errors when the client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nirender | 12 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution We are creating a new Customer Database but want to keep the old DB for historic\audit reasons. How can we ensure once we create the new DB and import the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Voine | 12 Mar 2014 | 7 comments