Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey and tell us about your satisfaction level using Symantec Connect. One lucky winner will receive 500 Connect points!* Take the survey.

Deployment Solution

Results for Deployment Solution

I need a solution I just upgraded to 8.0 HF2, and upgraded WinPE to version 10. Booting from an ISO, it works perfectly: I get the Initial Deployment menu, get to pick an option, and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mahohmei | 30 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution Hello Can we get Image deployment status report to keep record, how many machines we deployed image and the status. Thanks ...
Forum Discussion by vikas1101 | 29 Jun 2016 | 4 comments
I need a solution Recently inherited responsibilities for our deployment solution (7.1). I'm trying to update one of our windows 7 images, and as such am updating the answer file. ...
Forum Discussion by serawl01 | 29 Jun 2016 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Can this tool be used to limit access to a server only to login requests coming from specified IPs or subnets? ...
Forum Discussion by Stu_Atos | 27 Jun 2016 | 0 comments
DS 6.9 devient GSS 3, ultimatum Symantec fin Juillet La console "classique" et historique de Deployment Solution 6.9 (DS 6.9), alias "Express solution", rachetée par ...
Blog Entry by Pascal KOTTE | 25 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution I need driver to get window pe 2.1 create a abootwork--I have dell 3020m 0 You need the ...
Forum Discussion by rliese | 24 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution Hello, I have a server with 6.9 SP5 MR1 with some directories that are copied to workstations during a Windows image deployment. I would like to create a job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Licenses LCFIB | 23 Jun 2016 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, I upgraded my dev box to 8.0 HF2 yesterday after reading from the release notes that I could use WinPE 10.  After the upgrade completed I removed the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by etk1131 | 21 Jun 2016 | 3 comments
I need a solution I would like to change the default installation location of deployement solution services.  Normally these are setup on the C drive of the server.  I have a large D: ...
Forum Discussion by MACdaddyinMaine | 21 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution Hello... We Using Deployment Solution 7.6. We want to deploy image on some machine, some of having 2 partitions and some are 3 partitions. In all machine C drive ...
Forum Discussion by vikas1101 | 21 Jun 2016 | 3 comments