Video Screencast Help

Desktop Laptop Option

Results for Desktop Laptop Option

I need a solution Hi Everyone, This will be my first post and actually I am encountering an issue with several of our workstation right now. The error we are consistently recieving ...
Forum Discussion by dvferry | 20 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution I've installed the DLO 7.6 client on 10 users, but only one of the clients is updating the history on the backup device. I've verified that it's not ...
Forum Discussion by DanEW | 20 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi foxs, Really i am confused about pst backup. which way is the best ?  first i tried level incremental backup of PST and  i saw that MAPI connection makes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MAC_ | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi everybody, after restart DLO server, on history tab i see some error in logs   "Engine is operating in offline mode" what can i do to solve this ...
Forum Discussion by MAC_ | 20 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution hi, 1. Can we do backup for thunderbird (.msf) in DLO 7.6 solution? 2. Open office files can be backup in DLO 7.6 solution? Thanks. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PraWns | 19 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Dear Sir/Madam, I'm happy to use this medium as this forum solved my previous issue. Thanks I need solution to prevent Shortcut virus for my Computer ...
Forum Discussion by fazdhli | 13 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution I have a query DLO 7.5 on a windows server 2008 R2 server, where ADMINISTRATOR nonprivileged account has domain administrator account and the same is being used to DLO ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 13 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution good afternoon dear, I have a problem with DLO 7.5 in which I deployed the agent to a laptop but when Habro agent to authenticate I get DISABLED, and does not ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 13 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution We are doing a Domain migration to another domain with which we have a full trust with. I have added an Automated User Assignment for users/computers in the new domain ...
Forum Discussion by locktite55 | 13 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi I have a user that keeps getting TASKPANE download messages after logging on to Windows. Please see attached for more details. Also, we tried the suggestion in ...
Forum Discussion by smithj | 13 Nov 2014 | 4 comments