Video Screencast Help

Desktop Laptop Option

Results for Desktop Laptop Option

I need a solution i am having chalenges running a dedupe backup on symantec DLO 7.5 and 7.6 after the configuration the dedupe backup does not run and remains like that   can ...
Forum Discussion by Kingsley Okoye | 05 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution We are running Symantec DLO 7.6. We can’t start DLO administration service with 1053 error and this event ID: Log Name:      Application Source:        ...
Forum Discussion by chicagotech | 04 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Environment DLO Server = 6.1 DLO OS = WIndows 2008R2 DLO Client OS = Windows 7 (DLO Agent installed) Problem I am facing the following ...
Forum Discussion by Zahid.Haseeb | 04 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Buenas comunidad Symantec, les comento la empresa donde laboro esta realizando con el DLO, pero el servidor donde se esta instalando esta en idioma Ingles (Server 2008 ...
Forum Discussion by Cristian Gonzal... | 03 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hi I know you can restore another users DLO backup to another users NUDF, but what I want to know is how can you give a user access from their DLO agent to restore ...
Forum Discussion by smithj | 29 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution Good day all,   After i've configure my dedupe storage, i found out that the users are still backing up to NUDF storage. i tried editing the the automated ...
Forum Discussion by Ola Olalegbin | 27 Aug 2014 | 9 comments
I need a solution After DEDUP was enabled on my storage location, some users logs report errors: File path FAILED to copy to the network user data folder. Error: Engine is operating ...
Forum Discussion by Alex 11 | 22 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I have a problem with the deployment of the agent from the console to know what that blocking deployment must leave alli pictures deployment console to  install agent ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 21 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Following thread discribes problem causing kerberos warnings in windows system logs: ...
Forum Discussion by dss_thinktank | 21 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Will the 7.5 SP1 agent work with the 7.6 server? It will take some time to get our agents updated. If it does work do we lose any functionality? Thank you! ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Texas84 | 19 Aug 2014 | 2 comments