Video Screencast Help

10.x

Results for 10.x

I need a solution I have been tasked with finding out why the alerts stopped being sent/received when there is a detection of virus/attack.   We're using: Symantec ...
Forum Discussion by wingnut144 | 10 Jan 2008 | 1 comment
I need a solution Hi there. I'm currently rolling out a new install of 10.1, the plan is to have 1 Primary Parent and 6 Secondary Parents, however I've hit a problem when ...
Forum Discussion by NeilW | 10 Jan 2008 | 3 comments
I need a solution This may seem a like a silly question but all documentation I have reviewed talks about excluding an entire folder and its contents or a specific file extenstion. Is ...
Forum Discussion by Corey Wilson | 10 Jan 2008 | 2 comments
I need a solution Hi All,   Am having difficulty configuring the email notifications parameters for sending alert emails about security network in the Symantec Reporting ...
Forum Discussion by Moses | 09 Jan 2008 | 1 comment
I need a solution Have VBScript to emumerate thru the management servers registry key- HKLM\SOFTWARE\INTEL\LANDesk\VirusProtect6\CurrentVersion\Clients   Can get the decimal ...
Forum Discussion by MALeonard | 09 Jan 2008 | 0 comments
I need a solution Hi there,   I have installed SSC 2.0 on a Windows XP SP2 that has SAV client 10.1.7.7000. The problem is that I am NOT able to see the SAV server. I get a ...
Forum Discussion by Bahamas | 09 Jan 2008 | 0 comments
I need a solution Hello all, I'm trying to install Symantec Antivirus version 10.2 for my vista but when i try to install it it says: "This version of Symantec System ...
Forum Discussion by Zwillem | 09 Jan 2008 | 3 comments
I need a solution Hello to all,   Running Symantec Corporate A/V with multiple sites.   How would I download the new DAT files and scan engines to my A/V server if my ...
Forum Discussion by MJ13000 | 09 Jan 2008 | 2 comments
I need a solution I'm sure the answer must be out there somewhere, but I'm having difficulty finding it... I have a simple installation of SAV CE 10.1.0.396 - one ...
Forum Discussion by DSD | 09 Jan 2008 | 1 comment
I need a solution Hi , I'm trying to do an SAV Client remote install on a Windows 2003 Server. SAV is 10.1.7. Remote Computer is Windows 2003 Server SP2, IE 7. I'm getting ...
Forum Discussion by adnangc | 09 Jan 2008 | 0 comments