Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution HI I just Deleted a group from Sep11 console, that was imported from Active Directory, and imported the Computers group again.  now all the computers ...
Forum Discussion by Aviv | 09 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution My isa server client is not communicate with the SEPM.   i checked the listening ports and i found the following:   C:\Documents and ...
Forum Discussion by YChen | 09 Mar 2008 | 4 comments
I need a solution I checked the KB and haven't found this, nor have I seen it that I can recall in this forum.  Thought I was stable enough to wait out the release of MR2, but ...
Forum Discussion by Ongoing pain | 08 Mar 2008 | 3 comments
I need a solution We are using SEP on a variety of Windows 2003 servers and on Windows XP workstations (with SP2 and all patches).  The product was working until yesterday when the ...
Forum Discussion by RBW | 07 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution Dear All,   i know u might said that it's very stupid , but i mess a part of my Endpoint install. As some of my client where managed, i forgot to ...
Forum Discussion by @ayaba | 07 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution Hello,   I need help i have installled Endopoint Protection and i have a problem. I need install the CODEC G.729 ACM, but with symantec doesn´t work, the codec ...
Forum Discussion by Mauricio Mejia | 07 Mar 2008 | 2 comments
I need a solution I recently logged into one of my client workstations and realized there has not been an antivirus update for about 10 days.  So I logged into SEPM and it is getting an ...
Forum Discussion by Chris Sykes | 07 Mar 2008 | 2 comments
I need a solution I know you can use SEP firewall to block individual sites and this has wildcard options.  However, this is really useless unless you can also block proxy sites since ...
Forum Discussion by Brian7M3 | 07 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution I write from Italy, my English is not very good, please help me !!! I have my SEPM MR1 on Win XP Pro SP2 with IIS 5.1 I have 2 error. When i run SEPM many ...
Forum Discussion by AndrewIT | 07 Mar 2008 | 11 comments
I need a solution We are running the MR1 version of SEP11.  We also have deployed in our environment MS Office 2007.  MS Outlook 2007 by default caches a person's email ...
Forum Discussion by Grant CISSP-MCP | 07 Mar 2008 | 8 comments