Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution Hi,   we have installed the SEP with only the Antivirus-Option activated on a Windows 2003 Server. After he runs a time he lost all his fileshares and ...
Forum Discussion by Dirk Verweyen | 27 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution Hi,   i have reade here several thinks and now i want to know finally if i can install the SEPM on my Vista 64bit System.   Can someone tell me ...
Forum Discussion by Dirk Verweyen | 27 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution Hi here at Symantec!   I tried SEP 11 client install from our Win2K3 R2 Std. Server SEP MC, so I found out, that some clients can be installed silently by ...
Forum Discussion by DWMIT | 27 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution Since i installed EndPoint on our server (Windows 2003 standard) last week, we have a problem with emails. On every client, the parameters stay to: - Incoming ...
Forum Discussion by aeris | 27 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution Did anyone get a list of meaning of all SEP11 notification area icon shown in the lower right hand conner. I check the admin guild and cannot find anything.   ...
Forum Discussion by Tony Lau | 26 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution After rolling out SEP 11 and updating it to version 1000 (MR1), the SEPM server crashed - because of SEPM.  Now all our client workstations cannot receive ...
Forum Discussion by gsudin | 26 Feb 2008 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I've just installed Endpoint on my W2k3 server (32bits version) and deployed the client on 25 PC without problem. Everything works fine, no ...
Forum Discussion by MarcD. | 26 Feb 2008 | 2 comments
I need a solution Recently migrating from 10.1.5 to 11.  When I tried to uninstall the SSC I got the following error:     So I tried following the manual removal ...
Forum Discussion by Steve Mullenix | 26 Feb 2008 | 2 comments
I need a solution Hey everyone, I have 2 main servers, and multiple clients. I installed the Symantec Endpoint security on our Application server (not the domain controller) and ...
Forum Discussion by tferlaak | 26 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution Is there a way to do this? Currently i cannot deploy to any of my workstations unless i use an admin account that has a password set.  My master admin account that ...
Forum Discussion by Geddon | 26 Feb 2008 | 6 comments