Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution Is there another fix to the vpmsece.dll missing error in outlook after upgrading to Endpoint Protection 11 besides having to manually deleting the extend.dat on every ...
Forum Discussion by trumby | 14 Feb 2008 | 4 comments
I need a solution I am receiving the following errors on every workstation and PC that appears right after the installation of Symantec Endpoint Security 11.0.1. Symantec support ...
Forum Discussion by KeithT | 14 Feb 2008 | 3 comments
I need a solution We run a few servers that cannot be in a group for scheduled scans. Reasons are programs and certain files. Does anyone know if a local scheduled scan can be setup on ...
Forum Discussion by SunSecurity | 14 Feb 2008 | 2 comments
I need a solution This is probably a stupid question, but here it goes.  I've read up on the ability to import users and OUs from Active Directory into the SEPM console.  I was ...
Forum Discussion by roma 2 | 14 Feb 2008 | 4 comments
I need a solution One thing I really, really, really miss is the scope of information you could get in one view with SAV CORP.   Example - In SAV CORP you could see:   ...
Forum Discussion by Technologist | 14 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution When using filemon on our SEP server, we are seeing Semsvc.exe and Smcgui.exe being run at the very least 60-90 times per second.  We are not sure if this is a problem ...
Forum Discussion by Jesse Mitchell | 14 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution I mentioned in another thread that we are making quite a few changes in SEP and SEPM to reduce the resource requirements. To confirm that we are hitting the right ...
Forum Discussion by JimW | 14 Feb 2008 | 18 comments
I need a solution Hi,   I importerd an Active Directory OU in the SEPM, and after that I installed a SEP client on a few servers in that OU. Problem is, the server do show up ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Richard D. | 14 Feb 2008 | 43 comments
I need a solution I have version 11.0.1002.1378 installed. Ever since installing this version the 'Proactive Threat Protection' definitions is "stuck" on 1-18-08 r1. ...
Forum Discussion by Neomorpheus | 14 Feb 2008 | 25 comments
I need a solution Hello All;   This is an FYI that we have discovered on our SEP 11.0 installations. If you are running a Network Adapter Team on the Server, we have found ...
Forum Discussion by Philonius | 14 Feb 2008 | 33 comments