Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution I'm attempting to migrate from 10.1.7 to SEP 11 and I'm getting the following error when running the Migration and Deployment Wizard - Failed to ...
Forum Discussion by BCondo | 12 Feb 2008 | 2 comments
I need a solution How can I tell what the version of the IDS signature file I have?  In 10.x and older versions, right clicking on the client and viewing the IPS status log ...
Forum Discussion by Bill Murray FI | 12 Feb 2008 | 3 comments
I need a solution Hello,   I can't seem to create an proper unmanaged package (I've read several posts here on forum on how to do it). The package is created in SEPM, ...
Forum Discussion by phunqe | 12 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution SEP 11 has been nothing sort of a nightmare and at this point I'm more interested in rolling back to 10.  Is the a best practice or roll back procedure ...
Forum Discussion by Delorian | 12 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution I'm attempting to get Symantec Endpoint Protection 11 installed and running on a server running 2003 with Exchange 2003, and Outlook Web Access currently ...
Forum Discussion by Edmond Dantes | 12 Feb 2008 | 4 comments
I need a solution Hi again! Is a good idea to install SEPM on same machine (Windows 2003 server) with Symantec Mail Security for SMTP? Any experineces? More thanks, Alar.   ...
Forum Discussion by Alar | 12 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution Hello   Have updated my SEPM to MR1 German. Update end withot any errors. All communication is ok to the clients . Virusdefs. and rules will be updated ...
Forum Discussion by austria | 12 Feb 2008 | 4 comments
I need a solution Hi all,   Just wanted to make you aware of a white paper we have available, which provides guidance and best practice for running SEP with Microsoft ...
Forum Discussion by GrahamA | 12 Feb 2008 | 23 comments
I need a solution Hi again! Now I have installed some 15 machines with latest SEP soft and machines connect to local SEPM machine. But I noticed that on some reason they connect on ...
Forum Discussion by Alar | 12 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution Hi, after an installation of "Symantec Endpoint Protection 11.x" we're encountering queer problems with MS office. When users on some symantec ...
Forum Discussion by milanplsek | 12 Feb 2008 | 2 comments