Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution Well I thought that I would post what my problem was and the fix in case it is of use to someone else.   I started by reading the documentation for ...
Forum Discussion by wbuehler | 11 Feb 2008 | 4 comments
I need a solution I can not get an XP client to take the 11.0 client upgrade.  I used both methods of deployment.  A dialog appears saying there is another Norton product and asks for ...
Forum Discussion by jdl | 11 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution We have our live update set to pull updates to our SEPM and then push them to the clients. The problem we are having is if they are bad virus defs they are creating ...
Forum Discussion by Screen_Name | 11 Feb 2008 | 7 comments
I need a solution Dear Colleagues,   I fear I am in the wrong place - but still need some urgent advice on a problem that has just serfaced. Would someone kindly direct me to ...
Forum Discussion by SingletSigma | 11 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution Hello Symantec, Just to give my background. I have SEP MR1 installed in my Windows 2000 Server (SP4), all clients now appeared in the SEPM, my question now is ...
Forum Discussion by DariusM | 11 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution Hi,   My console repeatly echo the no buffer space problem and the client fail to connect to the SEPM.  I increase the tcpip connection to 20000 and the ...
Forum Discussion by HA | 10 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution SAV 10.X not reinstalling after removing SEP 11 MR1   We have SBS2003.  I determine the Endpoint had to be removed.  There were too many errors.  I’m ...
Forum Discussion by cjxpsi | 10 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution SEP 11 MR1   Symptions:   1. Client shows server to be offline 2. Server Client shows SEP Manager to be offline 3. Definitions aren't ...
Forum Discussion by chuckies126 | 10 Feb 2008 | 3 comments
I need a solution I setup SEPM on a windows 2003 sp2 server which was running Symnatec Antivirus 10.1.1.6000 I was able to deploy SEP to around 4 systems.Now i just found that i ...
Forum Discussion by IMAC | 10 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution Having 2 issues:   1. after pushing SEP to clients, the clients don't show up in the SEP Manager.  In addition, the server doesn't event show up ...
Forum Discussion by chuckies126 | 10 Feb 2008 | 3 comments