Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution Hi, I am trying to set a variable exception to exclude something like the following: \Device\HarddiskVolume1\Documents and Settings\ user1 \Local ...
Forum Discussion by BBoy | 05 Feb 2008 | 3 comments
I need a solution Hi again and again! One thing more I noticed about SEPM. When I try to run command on client(s) ... command is not ran on client(s). In reports (via Firefox ...
Forum Discussion by Alar | 05 Feb 2008 | 12 comments
I need a solution Hi! Is a good idea to set LU Admin 2.1 machine itself as distcenter? There is some clu-prod directory, but I haven't succeeded with getting updates to this ...
Forum Discussion by Alar | 05 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution I have a customer who upgraded from Client Security 10.2 to Endpoint Protection 11.0 just before their AntiVirus licence expired.  Upgraded in Novemeber, expired in ...
Forum Discussion by apalmer | 05 Feb 2008 | 7 comments
I need a solution Hi! Another problem: when I try to get connected to SEPM machine time to time I got error "Faulting application ieembed.exe, version 0.9.1.0, faulting module ...
Forum Discussion by Alar | 05 Feb 2008 | 2 comments
I need a solution Hey all,   We are currently running SEP version 11.0.1000.1375 under Windows 2003 R2 with lasted patches in our test environment. The server hardware is ...
Forum Discussion by zeffy | 05 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution I have SEPM 11.0.1000.1375. build in sepm live update show all up-to-date and succeded.i run manually liveupdate, a see all up-to-date, but virus def date - ...
Forum Discussion by garag | 04 Feb 2008 | 6 comments
I need a solution I tried to install Endpoint as unmanaged on a computer that has Norton Systemworks Basic (only a couple months old).  The Endpoint installation program says that ...
Forum Discussion by techiexl | 04 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution Hi, We are trying to figure out the method  by which SEP v11 MR1 creates its default list of programs that are allowed - seems that there is some sort of executable ...
Forum Discussion by rshishido | 04 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution I've recently come across this issue with a few computers. After first daily domain login, SEP gui comes up with an error "Symantec CMC SmcGui has ...
Forum Discussion by kurrier | 04 Feb 2008 | 8 comments