Video Screencast Help

12.x

Results for 12.x

I need a solution Dear Support,   I need help for configure SEM5 on SEPM server. I have checked on server using embidded database and showing to data file (first SEM5.DB and ...
Forum Discussion by Baljeet | 12 Mar 2013 | 4 comments
I need a solution Hi, After reading this article: http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH183201 I wonder where and how can I create specific AV ...
Forum Discussion by John Santana | 12 Mar 2013 | 8 comments
Registration Details Below Thu, 21 March, 2013 - 10:00 - 11:00 PDT   Every day, end users engage ...
Event by Kari Ann | 12 Mar 2013 | 0 comments
Survey Closed . Thank you to all those that participated. We'll be drawing the Amazon gift card winner next week.  The Symantec Endpoint Protection Team is conducting customer research through a simple survey. In less than 2 minutes, share ...
Blog Entry by Kari Ann | 12 Mar 2013 | 2 comments
I need a solution How do I disable the Virus and Spyware Protection Policy? The box to uncheck "Enable this policy" is greyed out. I believe this is the I believe ...
Forum Discussion by _mtquery | 12 Mar 2013 | 14 comments
I need a solution I am currently trying to push an install package to a specific OU that I have imported into the SEPM from Ative Directory. Is this Possible? The only way to push ...
Forum Discussion by cjgreen08 | 12 Mar 2013 | 8 comments
I need a solution Hi     How can I know Which teams are without SEP, or are SEP self-administered ?   Hola a todos... Tendo una duda hay alguna forma de saber ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 12 Mar 2013 | 5 comments
I need a solution I have a small collection of machines that show they are connected to our management server in the client. In fact the group name changes when I change the name of the ...
Forum Discussion by mtju | 12 Mar 2013 | 26 comments
I need a solution I got support through symantec regarding when I turn off my Endpoint protection on my local machine it does not re-enble after the 15 minute I have set up in Endpoint ...
Forum Discussion by bbramini | 12 Mar 2013 | 2 comments
I need a solution First, a little background on this.  We have SEPM 11 installed on one server and SEPM 12 installed on a new server.  We are needing to migrate all of our clients from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jeremyboger | 12 Mar 2013 | 6 comments